Copa America 2016: Katsaus Jamaika - Venezuela -otteluun

Windy City of Chicago isännöi vuoden 2016 America's Cup -ryhmäkilpailun ensimmäisen ottelun C-ryhmässä. Jamaikan maajoukkueet ja Etelä-Amerikan jalkapallon edustaja Venezuelan joukkue kilpailivat toisiaan vastaan.

Copa America 2016: Jamaikan ja Venezuelan välisen ottelun katsaus

Peli alkoi aktiivisessa tahdissa. Molemmat joukkueet yrittivät uhata vastustajan maalia pikahyökkäyksillä. Jo kokouksen ensimmäisten kymmenen minuutin aikana pelaajia leimasivat terävät hyökkäykset etuportilla, joissa Jamaikan pelaajat menestyivät paremmin. Ensinnäkin Cleton Donaldson ampui vaarallisesti rangaistusalueen kulmasta 10. minuutilla, mutta eteläamerikkalainen maalivahti puuttui. Sen jälkeen venezuelalaiset pelastettiin poikittaispalkilla kulmapotkun jälkeen. Ji-Wojin Watson iski päänsä, mutta ravisti poikittaispalkkia.

Sitten muuttumaton jalkapallosääntö toimi. Jamaikan jalkapalloilijat, jotka eivät onnistuneet toteuttamaan mahdollisuuksiaan, myönsivät. 15. minuutilla Joseph Martinez antoi tarkan laukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta. Venezuela otti johtoaseman 1-0.

Jamaikan maajoukkue kärsi 23. minuutilla henkilöstötappioita. Rodolphe Austin erotettiin törkeästä rikkomuksesta. Venezuelalaiset eivät pystyneet ymmärtämään numeerista etuaan. Kokouksen alkupuolisko päättyi eteläamerikkalaisten vähäiseen etuun.

Kokouksen toisen puoliskon 49. minuutilla Jamaikan jalkapalloilijat menettivät jälleen erinomaisen mahdollisuuden tehdä maalin. Michael Hector ampui maalia, mutta tällä kertaa venezuelalaiset pelastivat pylvään.

Etelä-Amerikan jalkapalloilijat pystyivät vastaamaan vasta 71. minuutilla, kun kulman jälkeen Angel Wilker laittoi pallon maalin kulmaan. Jamaikan maalivahti Blake pelasi tuloksellisesti - hyppy kulmaan, pallo vietiin.

Ottelun loppuun asti tulostaulu ei muuttunut. Venezuelan maajoukkue hallitsi palloa paremmin pelin aikana, mutta vastustajat vastasivat teräviin vastahyökkäyksiin. Joukkueet löivät kolme laukausta vastustajan maaliin, yhteisten maalien laukausten määrä oli 14 vastaan 10 Venezuelan maajoukkueen hyväksi. Siten ottelun nimelliset vieraat saivat turnauksen kolme ensimmäistä pistettä.