America's Cup 2016: Katsaus Peliin Ecuador - Haiti

Haitin maajoukkue oli selvä kannattaja Copa America 2016 -kilpailussa. Menetettyään molemmat ensimmäiset ottelut B-ryhmässä haitilaiset kohtaavat viimeisessä kokouksessaan Ecuadorin pelaajat, joille voitto olisi voinut muodostaa poistumisen pudotuspeleistä.

America's Cup 2016: katsaus peliin Ecuador - Haiti

Ecuadorin maajoukkueen pelaajat aloittivat pelin aktiivisemmin. Jo kokouksen ensimmäisten kymmenen minuutin aikana ecuadorilaiset loivat useita vaarallisia hetkiä Haitin maajoukkueen portilla. Ja jo 11. minuutilla ensimmäinen pallo oli verkossa. Christian Noboa antoi tarkan syötön Enner Valencialle, joka iski haitilaisten maalia rangaistusalueen ulkopuolelta ja avasi ottelun. Ecuadorin maajoukkue otti johtoaseman 1: 0.

20. minuutilla Enner Valencia toimi avustajana. Kuomionsa jälkeen rangaistusalueelle Haimen Iovi laittoi pallon helposti tyhjään maaliin. Ecuadorin maajoukkue muodosti nopeasti etunsa kahteen maaliin.

Pisteet muuttuivat vasta ensimmäisen puoliajan lopussa. On kuitenkin syytä huomata, että 28. minuutilla Jeromen edustama Haitin maajoukkue voisi pelata yhden maalin. Poikittaispalkki iski.

Toisella puoliskolla ecuadorilaiset kasvattivat pisteytystään. Venäläisten fanien hyvin tunnettu Christian Noboa toi 57. minuutilla maalin murskaavaan tilanteeseen - 3: 0 Ecuadorin hyväksi.

78. minuutilla Enner Valencia antoi toisen syöttönsä ottelussa. Tällä kertaa hän avusti veljeään Antonio. Pisteet 4: 0 olivat lopulliset pisteet Ecuadorin ja Haitin välisessä kokouksessa.

Ecuadorilaisten voitto toi tämän joukkueen toiseksi B-ryhmässä. Samanaikaisesti Brasilian maajoukkue, joka hävisi perulaisille saman ryhmän toisessa ottelussa, ei päässyt pudotuspeleihin ollenkaan.

Puolivälierissä Ecuadorin maajoukkue tapaa turnauksen isännät - Yhdysvaltain joukkueen, ja haitilaiset lähtevät turnauksesta kolmen tappion jälkeen.