Copa America 2016: Katsaus Otteluun Brasilia - Haiti

Copa America 2016 -tapahtuman Brasilian maajoukkue aloitti turnauksen maalitonta tasapelillä. Toisella kierroksella Haitin maajoukkue vastusti viisinkertaisia maailmanmestareita.

Copa America 2016: katsaus otteluun Brasilia - Haiti

Ennen ottelun alkua harvat ihmiset voisivat kuvitella, että nimetty Etelä-Amerikan joukkue kokisi ongelmia Haitin maajoukkueen turnauksen selkeän ulkopuolisen kanssa. Jalkapallokentällä ei ollut sensointia. Brasilialaisilla oli täydellinen etu kaikilla pelin osa-alueilla. Ottelun aikana kelta-siniset tekivät 20 maalia, joista 13 oli maalia. Haitilaiset pystyivät vastaamaan yhdeksällä lakolla (neljä saavutti tavoitteen). Etu hallussa kokouksen loppuun mennessä oli 65-35% eteläamerikkalaisten hyväksi.

Brasilialaiset aloittivat odotetusti aktiivisesti. 14. minuutilla Filipe Coutinho avasi maalin vapaapotkusta. Hän myös kaksinkertaisti brasilialaisten edun 29. minuutilla Jonasin avustuksen jälkeen. Kuuden minuutin kuluttua brasilialaiset toivat tuloksen tuhoisaan. Barcelonan puolustaja ja Brasilian maajoukkueen Dani Alves roikkui rangaistusalueella, ja Renato Augusto ajoi pallon poikittaispalkin alle. Ensimmäinen puoliaika päättyi Brasilian voittoon 3-0.

Kokouksen jälkipuoliskosta tuli tuottavampi. 59. minuutilla Gabrielle ja kahdeksan minuuttia myöhemmin Lucas toi tuloksen epäselvään - 5: 0 brasilialaisten hyväksi. Saatuaan viidennen maalin heitinlaiset pystyivät tulostamaan suosikkimaalin. James Markelin osui 70. minuutilla Alissonin porttiin.

Ottelun lopussa brasilialaiset onnistuivat häiritsemään haitilaisia vielä kahdesti. 86. minuutilla Renato Augusto teki tuplan, ja jo seisokin aikana turnauksen ensimmäinen hattutemppu järjesti Filipe Coutinho.

Ottelun lopputulos 7: 1 Brasilian hyväksi antaa kelta-sinisen pistää neljä pistettä kahden ottelun jälkeen. Haiti-joukkueelle jätetään nolla pisterivillä ja se putoaa ryhmän B viimeiselle sijalle.