Copa America 2016: Katsaus Otteluun Uruguay - Venezuela

10. kesäkuuta Philadelphia isännöi C-kvartetin C-ryhmän toisen kierroksen ottelun. Katsojat näkivät Uruguayn ja Venezuelan maajoukkueiden välisen ottelun.

Copa America 2016: katsaus otteluun Uruguay - Venezuela

Uruguaylaisilla, joita pidetään oikeutetusti vuoden 2016 Amerikan mestaruuskilpailujen suosikkeja, oli käsittämätön ensimmäinen ottelu C-kvartetissa. Menetettyään Meksikon maajoukkueelle Uruguay kyseenalaisti poistumisen ryhmästä pudotuspeleihin. Tämä edellytti kaksinkertaisten maailmancupien voittoa toisen kierroksen ottelussa.

Ottelu Uruguay - Venezuela alkoi pienellä suosikkien edulla, mutta Venezuelan maalissa ei ollut ilmeisiä pisteytystilanteita. Voimme vain korostaa Edinson Cavanin mahdollisuutta 15. minuutilla. PSG-hyökkääjällä oli mahdollisuus ampua maaliin rangaistusalueen keskeltä, mutta hän menetti pallon. Ensimmäisellä puoliskolla uruguaylaisten hyökkäykset puuttuivat loppuun. Pallon hallussapidosta huolimatta Celesten maajoukkue näytti erittäin kaoottiselta etulinjassa.

Venezuelan maajoukkue tarjosi Uruguayn vastahyökkäyksiä, ja 36. minuutilla he jopa ottivat johdon ottelussa. Salomon Rondon erottui itsestään. Pietarin entinen Zenit-pelaaja viimeisteli pallon Uruguayn verkkoon, kun maalivahti Musler ampui melkein ammuksen korvien taakse kylkilakosta neljäkymmentä metriä. Fernando siirsi pallon ylärimaan, mutta viimeisteltyään pallon hän ei pystynyt auttamaan joukkuettaan millään. Venezuela otti johdon 1: 0.

Uruguayn maajoukkue aloitti toisen puoliskon aktiivisemmin. 54. minuutilla Suani-hyökkääjällä oli mahdollisuus tasoittaa tulosta. Kulmapotkun jälkeen hyökkääjällä oli mahdollisuus lyödä maalia maalivahdin kulman kulmasta, mutta isku laski linjan yläpuolelle.

Venezuelan maajoukkue pelasi koko toisen puoliskon vastahyökkäyksissä, joista osa teki maalia. 68. minuutilla Peneranda meni yksi kerrallaan Musleran kanssa. Uruguayn maalivahti jätti joukkueensa peliin, mikä heijastaa hyökkääjän lakkoa.

Pysähdysajassa Edinson Cavani menetti kaksi upeaa tasoitusmahdollisuutta. Ensin hyökkääjä iski vastustamattomasti maalin kulman ohitse rangaistusmerkin alueelta, ja sitten läheltä hän ei pystynyt lävistämään palloa maaliin.

Viimeisen pysäytyksen aikana Uruguayans Muslera-maalivahti meni vastustajan rangaistusalueelle kulmaksi. Yleisö ei nähnyt Celeste-pelaajien korostettua potkua, ja venezuelalaiset pakenivat tyhjiin portteihin, mutta potkun jälkeen pallo ei koskaan vierinnyt maaliin.

Ottelun viimeinen pilli merkitsi Venezuelan maajoukkueen voiton pisteillä 1: 0. Tämä tulos toi voittajat pudotuspeleihin, ja Uruguayn joukkue menetti kaikki mahdollisuudet jatkaa taistelua arvokkaasta palkinnosta.