America's Cup 2016: Katsaus Argentiinan - Panama Otteluun

D-kvartetin D-ryhmän ensimmäisen kierroksen ottelussa Argentiinan maajoukkue kukisti vaikeuksetta chileläiset. Turnauksen sininen ja valkoinen kilpailija oli vähemmän kunnianhimoinen joukkue - Panaman joukkue.

America's Cup 2016: katsaus Argentiinan - Panama otteluun

Argentiinan maajoukkua pidetään jalkapallon America's Cup -tapahtuman pääsuosikkona. Tässä suhteessa pelin Panaman maajoukkueen kanssa ei olisi pitänyt olla kovin vaikea argentiinalaisille. Kentällä ei ollut sensointia. Argentiinan maajoukkueella oli täydellinen etu ja se voitti suuren ja luottavan voiton.

Argentiinalaisten aloituskokoonpanossa ei jälleen ollut kapteenia. Lionel Messi ei ole vielä valmis pelaamaan maajoukkueessa loukkaantumisen jälkeen. Mutta ilman Messiä argentiinalaiset tekivät varhaisen maalin. 7. minuutilla vapaapotkun Angel Di Maria roikkui hyvin maalivahdin aukion alueella, jossa Nicolas Otamendi lähetti pallon päähän. Argentiina otti johtoaseman 1: 0.

55 tuhatta katsojaa odotti argentiinalaisten toista maalia yli tunnin, vaikka jo ensimmäisellä puoliskolla Gonzalo Higuain voisi lisätä suosikkien etua. 61. minuutilla Lionel Messin kauan odotettu pääsy kentälle tapahtui, ja seitsemän minuuttia myöhemmin argentiinalainen kapteeni teki ensimmäisen maalinsa turnauksessa tarkalla laukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta.

Lionel teki vielä kaksi kertaa maalin. Ensin, 78. minuutilla, argentiinalaisten hyökkäysten johtaja osui yhdeksän parhaan joukkoon vapaapotkusta ja teki sitten hattutemppu kolme minuuttia ennen kokouksen loppua.

Lopullisen tuloksen tulostaululle asetti toinen Argentiinan maajoukkueen tähti hyökkääjä Sergio Aguero. Hyökkääjä lähetti pallon päähän maaliin 90. minuutilla Marcos Rojo -alennuksen jälkeen.

Ottelun lopputulos 5: 0 Argentiinan maajoukkueen hyväksi takasi voittajille pääsyn pudotuspeleihin. Argentiinalaisilla on kaksi voittoa turnauksessa kahden ottelun jälkeen. Panamassa on jäljellä vain kolme pistettä.