FIFA World Cup: Miten Peliä Pelattiin Japani - Kreikka

Natalin kaupunki isännöi 19. kesäkuuta maailmancupin seuraavan ottelun C-ryhmässä. Toisen kierroksen aikana Japanin ja Kreikan joukkueet tapasivat. Molemmat joukkueet hävisivät MM-debyytissä Brasiliassa, joten toisen kierroksen ottelu oli erittäin tärkeä jokaiselle joukkueelle.

2014 FIFA World Cup: miten peliä pelattiin Japani - Kreikka

Peli alkoi rauhallisesti. Japanilaiset tai kreikkalaiset eivät suunnitelleet tukahduttaa vastustajan välittömästi. Katsojalla oli sellainen vaikutelma ottelun ensimmäisten minuuttien jälkeen. Jos nopealle pallolle oli valmentajatavoite, molemmat joukkueet eivät ilmeisesti onnistuneet täyttämään sitä. Verrattuna muihin päivän otteluihin tämä peli oli tylsää. Vaarallisia hetkiä oli vähän.

Ensimmäisen puoliskon sankari oli erotuomari, joka poisti Kreikan maajoukkueen kapteenin Katsouranisin 45 minuutin lopussa kahdesta keltaisesta kortista. Vaarallisista hetkistä voit muistaa Hondan vapaapotkun, mutta kreikkalainen maalivahti oli paikallaan ja heijasti japanilaisten lähettämää palloa.

Joukkueet lähtivät tauolle nollapisteillä, mikä ei voinut miellyttää ketään.

Toisella puoliskolla japanilaisilla oli etu vaarallisissa hetkissä. Hekas-otsikko voidaan kuitenkin nostaa esiin 60 minuutin kohdalla kulmapotkusta. Japanilainen maalivahti pelastaa joukkueen. Sitten aasialaiset loivat akuutteja tilanteita. Joten 68. minuutilla Okubo ei onnistunut pääsemään tyhjään verkkoon parin metrin päästä hyvän syötön jälkeen. Se oli koko ottelun paras hetki. Hirmuinen virhe ja nollat jäävät tulostaululle. Hieman myöhemmin, 71 minuutin kohdalla, japanilaiset taas menettävät mahdollisuuden tehdä maalin. Uchida jätti tavoitteen useista metreistä.

Ottelun lopputulos oli 0 - 0. Tulos ei sopinut joukkueisiin. Kreikkalaiset ja japanilaiset ovat saaneet kumpikin yhden pisteen, ja heillä on vain vähän mahdollisuuksia päästä ryhmään.