FIFA World Cup: Miten Peliä Pelattiin Uruguay - Englanti

19. kesäkuuta Brasilian MM-kisoissa Uruguayn ja Englannin maajoukkueet tapasivat ryhmän B toisella kierroksella. Molemmat joukkueet kukistettiin ensimmäisellä kierroksella, joten Sao Paulon ottelun oli oltava yksi tärkeimmistä molemmille joukkueille. Tappion sattuessa maajoukkueet minimoivat mahdollisuutensa päästä pois kuolemaryhmästä.

2014 FIFA World Cup: miten peliä pelattiin Uruguay - Englanti

Kaikki Sao Paulon stadionin katsojat odottivat kuohuvaa, näyttävää ja intohimoista jalkapalloa. Monet katsojat odottivat innolla tätä ottelua, koska he ymmärsivät, että kaikki voitiin päättää tässä pelissä maajoukkueille.

Ottelu osoittautui todella mielenkiintoiseksi ja jännittäväksi. Ensimmäisen vaarallisen hetken loivat britit. Kun hän oli jättänyt standardin, Rooney iski tyhjää maalia päähänsä puolen metrin päästä. Kaikki brittiläiset fanit tarttuivat päänsä, ja Rooney itse olisi tehnyt saman, ellei hän olisi roikkunut lakon aikana ilmassa. Uruguaylaiset vastasivat vaarallisella potkulla, mutta pallo meni tuumaa kohti maaliviivaa.

On myönnettävä, että Englannilla oli enemmän palloa, mutta he olivat ensimmäisiä, jotka suostuivat. 39. minuutilla eteläamerikkalainen joukko hyökkääjiä Cavani - Suarez toimi. Ensimmäinen antoi upean syötön tarkalleen Suarezin päähän, ja ottelun tulos avattiin. Uruguaylaisten ilolla ei ollut rajoja, koska se oli erittäin tärkeä pallo.

Ensimmäisellä puoliskolla yleisö ei nähnyt lisää maaleja. Irtisanominen tapahtui kokouksen toisella puoliskolla.

Taukon jälkeen britit painivat uruguaylaiset portille. Jalkapallon esi-isien hyökkäykset olivat vaarallisimpia, mutta melko vähän ei riittänyt maaliin. Puoliajan puolivälissä Wayne Rooney lyö Musleraa melkein 9 metrin päästä. Tämä hetki oli vaarallisin. Kukaan ei peittänyt brittiläistä hyökkääjää rangaistusalueella. Korkean luokan mestari on velvollinen toteuttamaan tällaiset hetket.

Rooney kuitenkin teki maalin. 75. minuutilla hän sulki syötön laidalta ja tasoitti ottelun. Uruguay ei kestänyt kovin vähän. Oli tunne, että nyt britit painostavat vastustajaansa. Mutta jalkapallo on arvaamaton. 85. minuutilla Muslera vie pallon kauas eteenpäin, Cavani taistelee brittien puolustajan kanssa ratsastuspallosta. Tämä johtaa lopulta siihen, että Luis Suarez putoaa tapaamiselle Hartin kanssa. Voimakkain isku ja pisteet olivat jälleen Uruguayn hyväksi - 2 - 1. Tällaisen shokin jälkeen britit yrittivät toipua, mutta eivät onnistuneet.

Luis Suarez, josta tuli ottelun sankari, vaihdettiin. Ja erotuomari viimeisellä pillillä merkitsi Uruguayn voiton. Eteläamerikkalaisten fanit kyynelillä silmissä iloitsivat tästä tapahtumasta. Suarez itse itki melkein onnesta. Mutta tämä on vasta turnauksen alku.

Uruguaylaisten voitto lisäsi merkittävästi mahdollisuuksia päästä ryhmästä, ja britit voivat vain toivoa ihmeeseen. Paljon riippuu seuraavasta ottelusta Italia - Costa Rica. Kuolemaryhmän tilanne on joka tapauksessa hyvin hämmentävä.