FIFA World Cup: Miten Kamerun - Brasilia Ottelu Pelattiin

Jalkapallon maailmanmestaruuskisojen isännät pelasivat viimeisen ottelunsa 23. kesäkuuta 23. kesäkuuta. Kamerunin maajoukkueesta tuli Brasilian pääkaupungin kansallisstadionin pentacampien kilpailijoita.

2014 FIFA World Cup: miten Kamerun - Brasilia ottelu pelattiin

Brasilian maajoukkue tarjosi vastustajille nopeasti ottelun ensimmäisistä minuuteista. Pallo ei käytännössä viipynyt kentän keskellä, koska eteläamerikkalaiset yrittivät välittömästi viedä sen etulinjalle. Brasilian johtoasema oli vaikuttava. Tuloksena oli tavoite 17. minuutilla Kamerunia vastaan. Neymar sai upean syötön sivulta, yhdellä kosketuksella lähetti pallon Kamerunin maalin kulmaan. Brasiliat 1 - 0 -maalin.

Afrikkalaisjoukkue pääsi pudotetun pallon jälkeen mieleensä ja uhkasi useita kertoja vaarallisesti vastustajan maalia. Pohjimmiltaan vaaralliset hetket brasilialaisten portilla syntyivät kulmapotkujen jälkeen. Yhdessä näistä hyökkäyksistä portti pelasi Brasilian maalivahdin Cesarin. Kamerun kuitenkin onnistui tekemään maalin. 26. minuutilla Matip voitti takaisin maalin brasilialaisilta. ja pisteet muuttuivat tasa-arvoisiksi.

Tällainen tulos ei voinut sopia mestaruuden isännille. Jopa 35 minuutin alkupuoliskolla Neymar tekee tuplan ja vie joukkueensa eteenpäin. Kokouksen alkupuolisko päättyi tilanteeksi 2 - 1 Brasilian hyväksi.

Taukon jälkeen tilanne kentällä ei muuttunut - brasilialaiset hyökkäsivät useammin. Jo 49. minuutilla he tekivät kolmannen maalin Kamerunia vastaan. Fred loisti. Tämä tavoite oli Brasilian maajoukkueen hyökkääjän ensimmäinen maailmancupissa. On kuitenkin syytä huomata, että kylkipalvelun aikaan Fred oli kiistanalaisessa tilanteessa. Tuomari pystyi turvallisesti korjaamaan takapuolen. Mutta näin ei tapahtunut - Fred lähetti pallon verkkoon päähänsä.

Brasilialaiset viettivät loppuottelun erittäin luottavaisin mielin. He hallitsivat kenttää eivätkä antaneet afrikkalaisten pelaajien maustaa maaliaan. Lisäksi 84 minuutin aikana Fernandinho teki toisen maalin. Tilanne oli tuhoisa 4 - 1 eteläamerikkalaisten hyväksi.

Ottelun erotuomarin viimeinen pilli merkitsi brasilialaisten itsevarman voiton. Nyt fanit odottavat jalkapallotilaisuuden jatkamista MM-pudotuspeleissä, joihin tietysti kuuluu myös Brasilian joukkue.