FIFA World Cup: Miten Australian Ja Alankomaiden Välinen Ottelu Pelattiin

19. kesäkuuta toinen kierros alkoi B-ryhmässä MM-kisoissa. Ottelu Alankomaiden ja Australian maajoukkueiden välillä pidettiin Porto Alegren kaupungissa. Peli osoittautui erittäin jännittäväksi ja kauniiksi. Ottelu ilahdutti lukuisia faneja paitsi stadionilla myös kaikkialla maailmassa. Katsojat näkivät useita kauniita palloja ja enemmän kuin yhden maalin.

Avstralia - Niderlandy_

Kun Alankomaat voitti Espanjan murskaavalla 5 - 1-pistemäärällä, monet ajattelivat, että pelaaminen Australian kanssa ei aiheuta ongelmia Louis van Gaalin helppojen kolmen pisteen hankinnalla. Peli osoittautui kuitenkin erittäin kiehtovaksi.

20. minuutilla Arjen Robben teki seuraavan nopean viuhkansa matalalla kentän keskustasta, tuli rangaistusalueelle ja lähetti pallon kaukimpaan alakulmaan. Hollantilaiset 1 - 0. Mutta Alankomaiden maajoukkueen ilo oli lyhytikäinen. Minuutin sisällä Tim Cahill tasoitti upean maalin. Australialainen hyökkääjä vastasi saranoituun syöttöön rangaistusalueelle ja ampui porttiin. Pallo osui poikittaispalkkiin valtavalla voimalla ja ylitti vaalia linjaa. Tämä maali on yksi turnauksen kauneimmista maaleista. Tulostaululla välähti tasan pisteet.

Maalin saatuaan australialaisilla oli mahdollisuus tehdä enemmän, voimme sanoa, että peli oli tasainen. Pisteet eivät kuitenkaan muuttuneet ennen taukoa.

Toisella puoliskolla yleisö näki jälleen useita tavoitteita. Ensimmäiset erottivat itsensä australialaiset. 54. minuutilla rangaistuspotkusta Mile Edinak toi vihreän mantereen edustajat eteenpäin. Australia johti 2 - 1, ja se oli jo sensaatio. Mutta Alankomaiden maajoukkueella on omat tähti-esiintyjät. Joten, Robin van Persie sai toisen maalin 58 minuutilla. Tämä maali oli Robinille jo kolmas turnauksessa ja hän tarttui tähän indikaattoriin Arjen Robbenin ja Thomas Müllerin kanssa.

68. minuutilla Memphis Dupai lähetti kolmannen maalin Australian maaliin potkun rangaistusalueen ulkopuolelta. Hollantilaiset tulivat esiin. On huomionarvoista, että edellisessä maalihyökkäyksessä australialaiset melkein osuivat itse portille. Lopputulos muuttui vasta loppuvihellyksellä.

Alankomaat saa 6 pistettä kahden ottelun jälkeen ja on B-ryhmän sijoituksen kärjessä maailmancupissa. Ja Australian maajoukkue pysyy ilman pisteitä kahden ottelun jälkeen, vaikka heidän ottelunsa Hollannin kanssa oli erittäin laadukas ja mielenkiintoinen.