FIFA World Cup: Miten USA-Portugali -peli Pelattiin

22. kesäkuuta jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen toisen kierroksen puitteissa kilpailijat kokoontuivat ryhmässä G. Brasilian Manaussa USA: n ja Portugalin maajoukkueet tulivat stadionin kentälle. Ottelu oli erittäin tärkeä ryhmän lopullisten paikkojen jakautumisen kannalta, koska portugalilaiset hävisivät ensimmäisen kokouksen ja amerikkalaiset pystyivät varmistamaan tiensä seuraavaan vaiheeseen.

2014 FIFA World Cup: miten USA-Portugali -peli pelattiin

Pelin alkua leimasi nopea maali. Jo ottelun 5. minuutilla portugalilainen Nani käytti hyväkseen amerikkalaisten puolustuksen hitautta ja avasi tuloksen kokouksessa. 1 - 0 johti nopeasti portugalin.

Tämän tapahtuman jälkeen ottelu siirtyi hiljaiseen tilaan, mutta ei voida sanoa, että peli tapahtui ilman vaarallisia hetkiä. On syytä tunnustaa, että Yhdysvaltain maajoukkueen pelaajat ensimmäisellä puoliskolla uhkasivat useammin vastustajan maalia. Amerikkalaiset ampuivat vaarallisesti portugalilaisia maaleja pitkiä matkoja useita kertoja. Eurooppalaiset yrittivät myös hyökätä, mutta he eivät voineet luoda superroolin hetkiä. Portugalilaisille faneille valitettavasti joukkueen johtaja ja kapteeni Cristiano Ronaldo eivät osoittaneet kuohuviiniä.

Kokouksen alkupuolisko päättyi vähimmäistulokseen 1 - 0 eurooppalaisten hyväksi, mutta tuntui, että yhdysvaltalaiset pelaajat eivät luopuisi kolmesta pisteestä niin helposti.

Toisella puoliskolla Yhdysvaltain maajoukkueen pelaajat lisäsivät merkittävästi. Amerikkalaisilla alkoi olla yhä suotuisampia tilanteita eurooppalaisten porttien pisteyttämiseksi. Jälkimmäisen kello soi 55. minuutilla, kun Bradley ei ihmeen tehnyt maalin. Portugalin puolustaja selvitti pallon maaliviivalta.

Cristiano Ronaldo osoitti edelleen valmistautumattomuutta mestaruuteen pelaamalla. Ehkä tämä vaikutti myös muihin portugalilaisiin pelaajiin. Tämän seurauksena tämä johti siihen, että 64. minuutilla Jermain Jones tasoitti tulosta. Kulmapotkun jälkeen pallo palautui takaisin amerikkalaiselle, joka antoi tarkimman iskun rangaistusalueen ulkopuolelta. Pisteet olivat tasa-arvoiset.

81 minuutin kohdalla amerikkalaiset pelaajat järkyttivät Portugalin joukkueen faneja toisen kerran. Eurooppalaisten rangaistusalueen hämmennyksen jälkeen pallo hyppäsi vapaaseen tilaan yhdysvaltalaiselle pelaajalle, joka antoi tarkistetun syötön Dempseylle. 2 - 1 ja Yhdysvaltain joukkue riemastuttaa. Näytti siltä, että amerikkalaiset eivät päästäneet etua irti. Heillä oli enemmän mahdollisuuksia tehdä maalin, joskus he näyttivät paremmilta kentällä. Voimme sanoa, että Klinsman-joukkue ansaitsi voittaa. Amerikkalaiselta puuttui kuitenkin melko vähän.

Tuomari lisäsi 5 minuuttia ottelun normaaliaikaan. Portugalilaiset yrittivät hyökätä, ja nämä impulssit palkittiin. Kun kokouksen loppuun oli jäljellä 30 sekuntia, Ronaldo roikkui rangaistusalueella, ja Silvestre Varela tasoitti tuloksen päänsä kanssa.

Ottelun lopputulos on taistelupeli 2 - 2, joka ei sovi Portugalille. Nyt eurooppalaisten on voitettava suuria voittoja Ghanaa vastaan ja toivottava, että Saksa voittaa Yhdysvaltain joukkueen.