FIFA World Cup: Miten Kamerun - Kroatia Ottelu Pelattiin

B-ryhmässä Brasilian MM-kisoissa 18. kesäkuuta pidettiin toisen kierroksen ottelu Kamerunin ja Kroatian maajoukkueiden välillä. Manausin kaupunki hyväksyi vastustajien pelin, jolla ei enää ollut oikeutta tehdä virhe. Ottelun tulos oli reitti, jonka "Amazonia" -areenan katsojat näkivät omin silmin.

Pozor_Kameruna_

Kroatian ja Kamerunin maajoukkue hävisi ensimmäiset ottelunsa Brasilian MM-kisoissa. Ensimmäinen hävisi Pentacampsille ja toinen meksikolaisille. Toisella kierroksella joukkueiden oli ehdottomasti voitettava voidakseen jatkaa taistelua pudotuspeleihin pääsemiseksi.

Ottelu alkoi Kamerunin hyökkäyksillä. Afrikkalaisia ei kuitenkaan ollut riittävästi pitkään aikaan. Jo 10. minuutilla he saivat pallon omaan verkkoonsa. Loistavan syötön jälkeen rangaistusalueelle Ivica Olic lähetti pallon afrikkalaisten verkkoon. Sen jälkeen kroaateilla oli vielä muutama mahdollisuus maaliin, mutta näin ei tapahtunut alkupuoliskolla.

Kamerun hyökkäsi heikosti, se osoittautui vähän etulinjassa. Kuumat afrikkalaiset kaverit alkoivat hermostua, mikä johti Songin poistamiseen Mandjukicin iskusta vaarattomassa tilanteessa kentän keskellä.

Toinen puoliaika pidettiin kokonaan Kroatian edulla. 48. minuutilla järjestettiin toinen pallo. Ivan Pershich katkaisi epätarkan syöttön Kamerunin maalivahdilta, ryntäsi sivua pitkin ja astuessaan rangaistusalueelle osui rauhallisesti maaliin. 2 - 0. Nyt näytti siltä, että Kamerunilla ei ollut lainkaan mahdollisuuksia. Ja niin se tapahtui.

Mario Mandzukic teki vielä kaksi kertaa maalin (61. ja 73. minuutilla) ja antoi viimeisen tappion 4 - 0. Ensinnäkin hyökkääjä maalasi pallon päähän kulman jälkeen ja pelasi sitten viimeistelyä.

Kamerunilla oli vain muutama mahdollisuus toisella puoliskolla, mutta ne jätettiin täyttämättä. Tapaus päättyi myös siihen, että kamerunilaiset melkein repeytyivät keskenään kentällä. Assu-Ekotto alkoi olla ristiriidassa Mukanjon kanssa. On myös huomattava, että kamerunilaiset saivat kolme punaista korttia toisella puoliskolla ja päättivät pelin seitsemän joukkueella.

Kroatit saavat turnauksen kolme ensimmäistä pistettä. Nyt B-ryhmän poistumisen kohtalo päättyy eurooppalaisille ottelussa Meksikoa vastaan.