1/8 Maailmancupin Finaalit 2014: Miten Peli Saksa - Algeria Oli

FIFA World Cupin 1/8 finaalin kuudes ottelu pidettiin 30. kesäkuuta Porto Alegren kaupungissa. Yli 40 000 faneja katsomossa katseli Saksan ja Algerian välistä tapaamista.

1/8 maailmancupin finaalit 2014: miten peli Saksa - Algeria oli

Saksan joukkuetta pidettiin suosikkina tässä parissa, mutta saksalaiset viettivät koko ensimmäisen puoliskon selvästi ei heidän tasollaan. Ottelun vauhti oli korkea, ja afrikkalaiset jalkapalloilijat yrittivät olla heikompia kuin saksalaiset pelaajat joko pelin organisoinnin, taitojen tai terävien hyökkäysten suhteen. On myönnettävä, että algerialaiset hyökkäsivät jonkin verran terävämmin kokouksen alkupuoliskolla, varsinkin ottelun alussa. Oli silmiinpistävää, että saksalainen maalivahti Neuer oli hyvin hermostunut. Hän teki useita perusteettomia virheitä.

Saksalaiset pystyivät luomaan todella vaarallisen hetken puoliajan lopussa. Kros ampui vaarallisesti rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta maalivahti pelasti Algerian, mutta Götze saattoi tehdä pelin ensimmäisen maalin maaliin. Mutta tätä ei myöskään tapahtunut, koska Mboli pelasti jälleen maalin.

Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomaan tasapeliin. Samanaikaisesti Algerian joukkue näytti erittäin hyvältä, yrittäen olla millään tavalla huonompi kuin saksalaiset.

Kokouksen toisella puoliskolla Saksa lisäsi. Vaaralliset hetket alkoivat näkyä afrikkalaisten portilla. Müllerillä, Lamilla, Schweinsteigerillä oli huomattavat mahdollisuudet. Mboli tarttui kuitenkin rohkeuteen ja teki paljon upeita säästöjä. Etulinjassa afrikkalaiset jalkapalloilijat eivät tehneet juurikaan - toisella puoliskolla Saksan etu oli merkittävä. Tulostaulu muuttui vasta normaaliajan loppupuolella - 0 - 0.

Lisäaikaan saksalaiset jatkoivat vastustajan maalin painostamista. Mitä Levin seurakunnat eivät kyenneet tekemään 90 minuutissa, he antoivat jo 92. minuutilla. Hyökkääjä Schürrle muutti reunustavan maalin maaliksi. Saksa johti 1 - 0.

Annetun pallon jälkeen algerialaisilla pelaajilla ei enää ollut mahdollisuutta toipua, kun saksalaiset jatkoivat hyökkäystä. Tämän seurauksena Ozil teki 119. minuutilla toisen maalin, mikä mahdollisti kaikkien kysymysten poistamisen kokouksen voittajasta.

Algerian pelaajat eivät kuitenkaan poistuneet kentältä ilman maalia. Jo ylitöiden tiivistettynä aikana Abdelmumen Jabu palautti yhden maalin, mutta tämä ei riittänyt afrikkalaisille.

Kokouksen lopputulos on 2 - 1 Saksan hyväksi. Ranskalaiset odottavat jo saksalaisia puolivälierissä, ja Algerian pelaajat lähtevät jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuista ylpeänä maastaan.