MFM-2015 Jääkiekko: Miten Tšekki - Venäjä -peli Pelattiin

Venäjän jääkiekkojoukkue pelasi uuden maailmanmestaruuskilpailun viimeisen ryhmävaihe-ottelun uuden vuoden 2015 Moskovan ajan ensimmäisillä tunneilla Kanadan Toronton kaupungissa. Venäläisten kilpailijat olivat Tšekin maajoukkueen jääkiekkoilijat.

MFM-2015 jääkiekko: miten Tšekki - Venäjä -peli pelattiin

Venäjän nuorten jääkiekkojoukkueelle ryhmän B toisesta sijasta MFM-2015: n pudotuspeleihin venäläisten oli voitettava Tšekin maajoukkue. Ottelu ei kuitenkaan ollut kaukana venäläisten parhaasta tavasta.

Ensimmäisen vaarallisen hyökkäyksen tekivät Braginin seurakunnat, mutta venäläiset jääkiekkoilijat eivät onnistuneet toteuttamaan kaksinkertaista poistumista. Tšekin tasavallan nuoret jääkiekkoilijat tavattuivat kokouksen alkupöytäkirjojen jälkeen sivustoon, mikä heijastui lopullisiin maaliin lyötyihin tilastoihin. Tšekit heittivät venäläiset 4 kertaa (12 laukausta 3 vastaan). Ensimmäisen jakson looginen tulos oli Patrick Zdraglin kiekko 12. minuutilla. Kokouksen ensimmäinen osa päättyi Tšekin maajoukkueen vähäiseen etuun.

Toisella jaksolla Venäjän joukkue yritti toimia aktiivisemmin vastustajan maalilla, mutta joukkueemme hyökkäyspelissä ei havaittu mitään positiivista. Venäläisten puolustuksessa oli myös ongelmia, mikä johti toiseen luovutettuun kiekkoon. Pavel Zaha kasvatti 25. minuutilla tšekkiläisten etua. Sen jälkeen venäläiset onnistuivat saamaan oikeuden vapaaheittoon. Mutta Ivan Barbashev ei käyttänyt tilannetta hyväkseen. Totta, venäläinen hyökkääjä onnistui silti rikkomaan tuloksen toisella jaksolla. 36. minuutilla Barbashev voitti yhden maalin. Maali syntyi, kun joukkueemme pelasi enemmistön. Toinen jakso päättyi tšekkiläisten vähintään 2: 1-etuun.

Viimeisessä dvadtsatiminutkessa venäläiset eivät onnistuneet palauttamaan pisteitä, päinvastoin, viime kaudella Venäjän joukkue jätti vielä kaksi kertaa. Patrick Zdragal kasvatti 43. minuutilla Tšekin maajoukkueen johtoasemaa. Venäläiset luovuttivat ottelun viimeisen maalin tyhjään maaliin kokouksen viime hetkellä. Ondřej Kashe teki maalin Tšekin maajoukkueeseen. Ottelun lopputulos on 4: 1 Tšekin nuorisojoukkueen hyväksi.

Venäjän maajoukkueen tappio Tšekin joukkueesta antoi venäläisille mahdollisuuden ottaa vain kolmas sija ryhmässä B. Nyt Yhdysvaltain maajoukkueen nuorista jääkiekkoilijoista tulee Braginin seurakunnan kilpailijoita puolivälierissä.