Ensimmäinen Ottelu 1/8 FIFA World Cup: Brasilia - Chile

28. kesäkuuta koko Brasilia odotti FIFA: n maailmancupin puolivälierien ensimmäistä ottelua, jossa MM-kisojen isäntä tapasi Chilen maajoukkueen. Brasilialaisten ja tinkimättömien chileläisten kohtaaminen tapahtui Belo Horizonten kaupungin stadionilla.

Ensimmäinen ottelu 1/8 2014 FIFA World Cup: Brasilia - Chile

Kokouksen ensimmäisistä minuuteista lähtien molemmat joukkueet taistelivat vastustajan puolesta kovalla taistelulla kentän jokaisella kentällä. Se oli jo pudotuspeleissä, joten kaikki voimat heitettiin tiettyyn otteluun. Mineirao-stadionin vihreän nurmikon valtataistelun symboli voidaan kutsua Vidalin tekniikaksi, jonka hän tarttui Neymarin lonkkaan. Chileläinen olisi voinut kadehtia NHL-jääkiekkoilijoita.

Pelin osalta katsojilla ei ollut tylsää. Jo 18. minuutin kokouksessa kulmapotkun jälkeen isännät avasivat maalin. Brasilialainen kapteeni Silva puskee pallon tolppaan, missä David Luiz viimeistelee syötön. Tilanne muuttuu 1 - 0 Brasilian hyväksi. Mitä tapahtui tällä hetkellä katsomossa, urheilukommentaattori kutsui ilmaisua, joka menee historiaan: "Telineillä olevat brasilialaiset kokivat massiivisen orgasmin." Tällainen oli monien fanien suuri iloinen hulluus. Brasilialaisten ei kuitenkaan tarvinnut iloita pitkään aikaan.

32. minuutilla Alexis Sanchez lähetti pallon Cesarin maalin kulmaan tarkimmalla laukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta. Numerot 1 - 1 syttyivät tulostaululle, mikä johti chileläiset fanit jo ekstaasin vaiheeseen.

Kokouksen alkupuolisko päättyi tasavertaiseen pisteeseen.

Toisella puoliskolla kentällä havaittiin sama kova peli. On myönnettävä, että brasilialaisilla oli pieni alueellinen etu, mutta chileläiset hyökkäsivät vaarallisesti. Joukkueilla oli hyvät pisteytysmahdollisuudet, mutta tulostaulu ei muuttunut - ottelun pääaika päättyi tasapeliin 1 - 1.

Ylimääräisten 30 minuutin aikana brasilialaiset olivat aktiivisempia, Chilen joukkue taisteli viimeisellä vahvuudellaan. Chileläisten massiivinen puolustaminen on ihailtavaa - Brasilian joukkueella ei ollut yhtään mahdollisuutta maalata. Mutta chileläiset melkein "hautasivat" mestaruuden omistajien kaikki toiveet. Lisäajan viimeisillä minuuteilla Pinilla iski hirvittävän iskun Cesarin maaliin. Maalivahti oli avuton, mutta pallo osui ylärimaan. Maalipylvään soitto näytti kaikuvan kaikkialla Brasiliassa. Pentacempionit ovat erittäin onnekkaita.

Jatkoaika ei antanut yhtään maalia, joten joukkueet selvittivät suhdetta rangaistuspotkukilpailuissa. Urheilu onni oli mestaruuskisojen puolella - he voittivat 3 - 2. Samalla chileläisten viimeinen isku pisteestä osui pylvääseen. Jälleen muutama senttimetri erotti Chilen vaalia tavoitteesta. Tämän seurauksena tämä osuma oli viimeinen pelissä. Brasilialaiset pääsevät puolivälieriin ja odottavat Kolumbia - Uruguay-ottelun voittajaa. Chileläiset ovat menossa kotiin, mutta kukaan ei nano näitä pelaajia kotona heidän suorituskyvystään. Se oli kelvollinen joukkue, josta valitettavasti mestaruuskunta jättää hyvästit.