Millainen Oli Venäjän Maajoukkueen Ensimmäinen Ottelu Euro 2012: Ssa

Venäjän maajoukkue pelasi jalkapallon EM-kisojen ensimmäisen osan tämän turnauksen avajaispäivänä. Ottelu Tšekin maajoukkueen kanssa alkoi Wroclawissa, Puolassa, kolme tuntia Euro 2012: n virallisen avaamisen jälkeen. Lähes 41 tuhatta katsojaa katseli Meiski-stadionilla ja miljoonat fanit katselivat sitä televisioruuduilla kotona, baareissa ja fanialueilla.

Millainen oli Venäjän maajoukkueen ensimmäinen ottelu Euro 2012: ssa

Kokouksen kymmenen ensimmäisen minuutin aikana tšekkiläiset pelaajat olivat aktiivisempia kuin venäläiset - he pitivät palloa pidempään ja alkoivat painaa heti, kun he menettivät pallon. 12. minuutilla pelaajat saivat oikeuden kulmaan, mikä ei johtanut pisteytysmahdollisuuteen, mutta tuli merkiksi aikajärjestyksessä, minkä jälkeen Venäjän maajoukkueen tietty etu ilmoitettiin. Ja tämän puoliskon keskeinen jakso, joka tapahtui muutama minuutti myöhemmin. Ensinnäkin Alan Dzagoev keskeytti pallon melkein kentän keskellä pelaten kahta tšekkiläistä pelaajaa ja lähetti sen hyökkäyksemme oikeaan reunaan. Tätä seurasi tarkka syöttö Alexander Kerzhakoville, joka ampui maalia, mutta osui tolppaan, ja jälleen oikeassa paikassa ollut Dzagoev lähetti pallon verkkoon. Saavutettuaan maalin tšekkiläiset pelaajat joutuivat hyökkäämään enemmän, mikä loi puolustusalueelle vapaita alueita. 25. minuutilla venäläiset hyödynsivät tätä - Roman Shirokov yhdisti hyökkäykseen Andrei Arshavinin, joka lähetti pallon Kerzhakovin hyökkäyslinjaan. Hän ei päässyt palloon, mutta Shirokov teki sen hyvin, joka oli jo siirtynyt sokkiasemaan - tilanne oli 2: 0. Joten hän pysyi ottelun tauon ajan.

Toinen siellä alkoi hyökkäysten vaihdolla - tšekkejä ajoi eteenpäin tarve toipua, eivätkä pelaajamme luopuneet tässä yhteydessä ilmenneistä mahdollisuuksista. Mutta valitettavasti kilpailijat keskeyttivät yhden venäläisten hyökkäyksistä niin onnistuneesti, että pitkän matkan syöttö toi Václav Pilarzhin melkein kasvotusten maalivahdin kanssa. Tšekki ymmärsi hetken 100%, ja pisteet eivät olleet niin mukavia Venäjän maajoukkueelle - 2: 1. Maali innoitti vastustajia, ja venäläisten piti tehdä paljon ponnisteluja sammuttaakseen toimintansa hyökkäyksessä. Puoliajan puoliväliin mennessä he onnistuivat tekemään tämän, lisäksi molempien joukkueiden pelaajat alkoivat kyllästyä aktiiviseen toimintaan. Molemmat valmentajat yrittivät virkistää hyökkäystä tekemällä vaihtoja 73. minuutilla ja vapauttamalla sitten yhden pelaajan 85. minuutilla. Tiimissämme Dick Advocaat korvasi ensin Kerzhakovin Roman Pavlyuchenkolla ja sitten Dzagoev Aleksander Kokorinilla. Mutta ennen tätä vaihtoa Dzagoev onnistui jälleen erottamaan itsensä - Sergei Ignashevichin epäonnistuneen syötön jälkeen pallo hyppäsi tšekkiläisestä puolustajasta Pavlyuchenkoon, joka välitti sen välittömästi Alanille, joka iski kovasti ja tarkasti. Vain 3 minuutin kuluttua Pavlyuchenko teki maalin, kun hän sai syötön Arshavinilta ja voitti tšekkiläisen puolustajan. Venäjän maajoukkueen ensimmäinen ottelu Euro 2012: lla päättyi tulokseen 4: 1, mikä vahvisti fanien toiveita maajoukkueen onnistuneesta esiintymisestä tässä turnauksessa.