Brasilia - Kroatia: Miten Vuoden Maailmanmestaruuskilpailujen Ensimmäinen Ottelu Päättyi

Neljän vuoden jakson jalkapallon pääturnaus alkoi 12. kesäkuuta 2014 - World Cup alkoi Brasiliassa. Avauskilpailussa mestaruuden pääsuosikon (brasilialaiset) oli pelattava vahvan kilpailijan kanssa Euroopasta - Kroatian maajoukkueen kanssa.

Brasilia - Kroatia: miten vuoden 2014 maailmanmestaruuskilpailujen ensimmäinen ottelu päättyi

Maailmanmestaruuskilpailujen avausottelu pidettiin Brasilian kaupungissa São Paulossa Arena Corinthians-stadionilla. Täysin täytetty areena odotti Brasilian maajoukkueen ensimmäistä ottelua.

Alkupelin jälkeen faneiden kuurova möly ajoi brasilialaiset eteenpäin. 11. minuutilla koko maailmancupin isäntämaa oli järkyttynyt. Viisikertaisen maailmanmestarin puolustaja Marcelo leikkasi pallon omaan maaliinsa, ja kroaatit ottivat johdon ottelussa. 18 minuutin kuluttua Brasilian maajoukkueen pää tähti Neymar palautti tasapainon ja lähetti pallon tarkimmalla matalalla potkulla rangaistusalueen ulkopuolelta aivan maalin kulmaan. Joten pelin tulos oli tasan - 1 - 1.

Taukon jälkeen brasilialaiset yrittivät tehdä vielä yhden maalin. He eivät onnistuneet tekemään tämän pelistä, vaan rangaistuspisteestä. Neymar toi Pentac mestarit 71 minuutilla: 2 - 1. Viimeisillä minuuteilla kroaatit yrittivät toipua. Maalivahti pelasti brasilialaiset useita kertoja. Tämän seurauksena jalkapallon horjumaton sääntö toimi, ja jo tiiviissä ajassa maaliin hyppäävä Brasilian Oscarin nuori lahjakkuus lähetti pallon verkkoon ja asetti lopputuloksen 3 - 1.

Brasilian maajoukkue voitti ensimmäisen ottelunsa turnauksessa. Meidän on kuitenkin myönnettävä, että viisimiehet saivat kolme pistettä erittäin vaikeasti. Faneja odottaa useita jännittäviä otteluita.