FIFA World Cup: Millainen Oli Meksiko – Kamerun-ottelu

13. kesäkuuta Brasilian MM-kisoissa järjestettiin toinen ottelu Brasilian kaupungissa Natalissa. Meksikon maajoukkue tapasi Kamerunin. Ottelu käytiin sateessa, mikä aiheutti pelaajille hieman haittaa.

2014 FIFA World Cup: Millainen oli Meksiko-Kamerun-ottelu

Meksikon ja Kamerunin kokouksen alkupuoliskoa Brasilian MM-kisoissa voidaan turvallisesti kutsua kirjaamattomien maalien ajaksi. Ensimmäisen puoliskon 45 minuutin päätapahtumat olivat kumotut maalit molempia joukkueita vastaan. Joten 12. minuutilla Dos Santos tekee maalin sivurangan jälkeen, mutta linjatuomari kumoaa maalin kiistanalaisen takapotkun vuoksi.

Vain muutama minuutti kuluu, ja afrikkalaiset kulmapotkun jälkeen lähettivät pallon Meksikon portteihin. Maali peruttiin loukkaantumisen takia. Tuomarin päätös ei ollut kiistanalainen. Puoliajan 30. minuuttia leimasi toinen peruutettu pallo Kamerunia vastaan. Kulman jälkeen Dos Santos (Meksikon hyökkääjä) pääsi palloon päähän, mutta erotuomari peruutti maalin uudelleen.

Toinen puoliaika pidettiin samassa tahdissa kuin ensimmäinen. Suurista nopeuksista ei tarvinnut puhua, koska kentällä oli merkitystä. Satoi koko pelin ajan. Kuitenkin yleisö odotti edelleen maalattua palloa. Tämä tapahtui meksikolaisten harvinaisen nopean hyökkäyksen jälkeen. Dos Santos oli jälleen kärjessä, mutta Kamerunin maalivahti torjui hänen laukauksensa. Peralta osui kuitenkin ensimmäisenä palloon ja viimeisteli pallon tyhjään maaliin.

Siten Meksikon maajoukkue voitti 1 - 0 ja sai A-ryhmän kolme ensimmäistä pistettä, joka on tässä indikaattorissa yhtä suuri kuin brasilialaiset. Kamerun ja Kroatia sulkevat A-ryhmän pöydän ensimmäisen kierroksen jälkeen ilman pisteitä.