Saksa - Portugali: Uusi Tappio Brasilian MM-kisoissa

Brasilian El Salvadorilla oli kunnia isännöidä seuraava maailmancupin ottelu. Fonta Nova -stadionilla Saksa pelasi Portugalia vastaan 51 000 katsojan edessä. Nämä maajoukkueet edustavat ryhmää G maailmancupissa.

Germania - Portugalia

Peli alkoi Saksan maajoukkueen skenaarion mukaan. Saksalaiset hallitsivat enemmän palloa, yritti hyökätä vaarallisesti. Oli silmiinpistävää, että portugalilaisten kentän kyllästetty keskikenttä epäonnistui yhä uudelleen. Saksalaisilla oli paljon tilaa hyökätä, mikä johti nopeaan maaliin. Jo 11. minuutilla rangaistus myönnettiin sääntöjen rikkomisesta Mario Goetzelle. Thomas Muller lähestyi palloa ja lähetti ensimmäisen pallon portugalilaiseen maaliin 12. minuutilla.

Ensimmäisen maalin jälkeen Cristiano Ronaldon maajoukkue ei lisännyt peliä. Saksalaisilla oli edelleen täydellinen etu, kun taas portugalilaiset saivat vain Nanin pitkän kantaman lakon alkupuoliskolla. Saksalaisten toisen hyökkäyksen jälkeen määrättiin kulma, jonka jälkeen Hummels lähetti toisen pallon Portugalin maaliin päänsä kanssa. 2 - 0 ja näyttää siltä, että peli on valmis.

Mutta tämä ei ole kaikki portugalilaisia kohdanneet ongelmat. Johtava puolustaja Pepe sai punaisen kortin, ja tiivistetyssä ajassa kaksinkertaisen Müller teki tuloksen epäselväksi. 3 - 0 ja joukkueet menevät tauolle.

Toisella puoliskolla tilanne kentällä ei muuttunut. Portugalilaisilla oli toinen pää puolustaja, Coentrao, loukkaantunut, ja Muller, joka jatkoi Portugalin terrorisointia, teki ensimmäisen hattutempun maailmancupissa 78 minuutissa.

Cristiano Ronaldoa ei muistettu mistään ottelusta, lukuun ottamatta vapaapotkua jo 0 - 4, ei joukkueensa eduksi. Saksan peli hämmästytti ja osoitti "saksalaisen koneen" voiman, ja portugalilaiset jättivät käsittämättömän vaikutelman. Ehkä he eivät ole niin valmiita mestaruuskilpailuihin tai on yksinkertaisesti erittäin vaikea pelata murhaajien saksalaisten taustalla. Joka tapauksessa mestaruuden uudet ottelut valaisevat tätä kysymystä. Sillä välin kannattaa todeta toinen tappio maailmancupissa - 4 - 0 Saksa voittaa Portugalin.