Katsaus Otteluun Olympiacos - Krasnodar 21.8.2019

FC Krasnodar edustaa Venäjää Mestarien liigassa vuonna 2019. Ja seuran seuraava kilpailija oli Kreikan Olympiacos. Ensimmäinen taistelu käytiin Kreikassa. Voit lukea kaikista ottelun tapahtumista tästä arvostelusta.

Katsaus otteluun Olympiacos - Krasnodar 21.8.2019

Viime kaudella FC Krasnodar samannimisestä kaupungista otti kolmannen sijan Venäjän jalkapallon mestaruuskilpailuissa ja sai oikeuden edustaa Venäjää Mestarien liigassa. Venäjän seuran ensimmäinen kilpailija oli portugalilainen Porto. Voitettuaan kokonaisuutena Krasnodar siirtyi eteenpäin. Joukkueen seuraava kilpailija oli Kreikan Olympiacos. Krasnodarin fanit toivoivat kahden kierroksen ottelun positiivisen lopputuloksen. Voiton sattuessa venäläinen klubi pääsi Mestarien liigan ryhmävaiheeseen.

Keskiviikkoiltana Kreikka pelasi ensimmäisen kahdesta ajetusta ottelusta Olympiacosia vastaan. Krasnodar tuli kentälle seuraavalla kokoonpanolla - Safonov, Ramirez, Fjoluson, Spayich, Petrov, Namli, Cabella, De Vilhena, Wanderson, Kambolov, Berg.

Ensimmäisistä minuuteista lähtien peli ei sujunut venäläisen seuran hyväksi. Krasnodarin pelaajat tekivät paljon virheitä syöttöissä ja lähestyivät harvoin vastustajan maalia. Olympiacos toimi luottavaisemmin ja voitti usein Matvey Safonovin maaliin. Maalivahti on saanut kiinni tai lyönyt paljon palloja. Mutta 30. minuutilla kreikkalaisen klubin hyökkääjä Guerrero onnistui loistavasti potkimaan maalin kulmaan ja tilanne muuttui 1: 0 isäntien eduksi. Remy Cabella loukkaantui näiden hetkien verran Krasnodarissa ja hänet pakotettiin korvaamaan. Sen sijaan Christopher Olsson tuli kentälle.

Lisäksi Olympiacos olisi voinut tehdä maalin ensimmäisellä puoliskolla. Mutta joissakin jaksoissa Krasnodar oli vain onnekas. Hyökkäyksessä venäläistä klubia ei muistettu mistään merkittävästä alkupuoliskolla. Wanderson antoi vain vaarallisen iskun.

Toisella puoliskolla Krasnodar parani hyökkäävästi. Mutta joukkue oli hyvin väsynyt ja puolustuksessa he eivät toimineet niin kerätyinä. Jopa vaihtot eivät voineet muuttaa epäonnistuneen taistelun kulkua. Mutta Olympiacos pelasi korvaavan täysimääräisesti. Hyökkäävä jalkapalloilija Rangelovich tuli kentälle ja muutaman minuutin kuluttua liitti kaksi maalia kerralla. Ensinnäkin hän lisäsi Olympiacoksen edun kahteen maaliin 78 minuutissa, ja sitten 85 minuutissa hän toi tappion. Viimeisen pisteen otteluun pani keskikenttäpelaaja Podense, joka teki 89. minuutilla neljännen maalin Safonovia vastaan.

Siten kokous päättyi Krasnodarin tappioon pisteillä 4: 0. Paluupeli järjestetään viikkoa myöhemmin Krasnodarissa, mutta ensimmäisen ottelun jälkeen on melko vaikea odottaa ihmeitä Venäjän joukkueelta. Olympiacos pelasi paljon paremmin ja ansaitsi voittaa. Krasnodarin jalkapalloilijat eivät olleet valmiita Mestarien liigan ratkaiseviin otteluihin. Heillä ei ole riittävää kokemusta tällaisista kokouksista. Jos kokonaisuus häviää, Krasnodar menee Eurooppa-liigan ryhmäkilpailuun.