America's Cup 2016: Arvostelu Kolumbia - Paraguay-ottelusta

Kolumbialaiset ovat vuoden 2016 amerikkalaisen jalkapallon mestaruuskilpailujen suosikkien joukossa. Ryhmäkilpailun toisella kierroksella A-kvartetissa tätä joukkuetta vastusti toinen Etelä-Amerikan joukkueparaguay.

America's Cup 2016: Katsaus Kolumbia - Paraguay otteluun

Tärkein uutinen Kolumbian maajoukkueen faneille ennen ottelua oli kapteenin ja joukkueen johtajan James Rodriguezin läsnäolo alkukokouksessa. Juuri tämä Real Madridin pelaaja toiminnallaan lopulta vaikutti tulostaulukkoon.

Kolumbialaiset aloittivat kokouksen aktiivisemmin. Tämän seurauksena yleisö näki varhaisen tavoitteen. 12. minuutilla James Rodriguez kulmasi hyökkäyksen oikeasta laidasta. Milanon hyökkääjä Carlos Bacca vastasi siirtoon ja iski vastustamattomasti yläriman alapuolelle maalivahdin alueen linjoilta. Tämä pallo oli kolumbialaisen hyökkääjän ensimmäinen turnauksessa.

Ottelun 30. minuutilla kolumbialaiset kaksinkertaistivat johtoasemansa. James Rodriguez on nyt lähettänyt pallon Paraguayn maajoukkueen maaliin ja pakottanut verkon lepattelemaan maalin kauemmassa kulmassa. Kolumbian maajoukkue otti itsevarmasti johtoaseman 2: 0. Sen jälkeen paraguaylaiset yrittivät jotenkin parantaa peliäan hyökkäyksessä, mutta kokouksen ensimmäisen puoliskon pisteytysmahdollisuuksista voidaan erottaa vain Dario Lescanin vapaapotku. Kolumbialainen maalivahti Ospina tyylikkäästi heijasteli palloa ylärimaan.

Toisella puoliskolla kolumbialainen maalivahti osoitti jälleen maalinsa pelastamisen ihmeet. Ospina teki yhden kauneimmista mestaruussäästöistä tällä hetkellä. 62. minuutilla Paulo Da Silva kulmapotkun jälkeen lähetti pallon yläkulmaan, mutta täydelle korkeudelle ojentunut maalivahti onnistui saamaan kuoren.

Paraguaylaiset eivät poistuneet kentältä ilman maalia. 71. minuutilla Victor Ayala lähetti pallon kolumbialaisen maalin yhdeksän parhaan joukkoon älykkäällä kaukopotkulla. Tämä tavoite on edelleen todellinen kohokohta turnauksessa.

Useat joukkueet eivät voineet erota itseään ottelussa, vaikka Edwin Cardonalla (Kolumbia) oli loistava hetki tehdä maalin - Paraguay pelastettiin pylvääseen.

Kolumbian viimeinen voitto 2: 1 antaa joukkueelle mahdollisuuden saada kuusi pistettä kahden ottelun jälkeen ja johtaa itsevarmasti A-ryhmässä. Paraguaylaisilla on kahden kokouksen jälkeen vain yksi piste.