FIFA World Cup: Kuinka Kolumbia - Kreikka Päättyi

Ottelut kvartetissa C FIFA World Cupissa Brasiliassa alkoivat 14. kesäkuuta. Ryhmän ensimmäinen peli pidettiin Belo Horizonten kaupungissa Mineiraon stadionilla. Kolumbian maajoukkue pelasi Kreikan maajoukkueen kanssa 57 000 katsojan läsnä ollessa.

2014 FIFA World Cup: Kuinka Kolumbia - Kreikka päättyi

Ottelu alkoi Kolumbian maajoukkueen hyökkäyksillä. Suuret nopeudet, puristaminen ja halu saada nopea pallo - kaikki tämä näkyi selvästi eteläamerikkalaisten hyökkäysimpulssissa. Tällaisen aloituksen tulos oli Pabla Armeron varhainen maali 5. minuutilla Kreikan joukkuetta vastaan. Elegantin yhdistelmän jälkeen kolumbialainen puolustaja lähetti pallon Kreikan rangaistusalueen ulkopuolelta maaliin.

Maalin saatuaan kolumbialaiset löysivät hieman otettaan, ja ensimmäinen puoliaika päättyi eteläamerikkalaisten vähäiseen etuun.

Toisella puoliskolla Kreikan maajoukkue teki vähän hyökkäyksiä huolimatta siitä, että eurooppalaisten täytyi toipua. Kolumbia pelasi peräkkäin tekemättä superponnisteluja toisen maalin saavuttamiseksi. Maali kuitenkin tapahtui. Argentiinalainen River Plate -pelaaja Teofilo Gutierrez lähetti toisen pallon Kreikan joukkueen verkkoon. Se tapahtui pelin 58. minuutilla.

Toisen päästetyn pallon jälkeen kreikkalaiset aktivoituivat hieman. Kuitenkin, lukuun ottamatta Gekasin poikittaispalkkia 63. minuutilla, fanit eivät muistaneet mitään erityisen.

Peli oli tulossa loogiseen lopputulokseen, mutta pisteet kasvoivat jälleen. Kiinteänä ajankohtana James Rodriguez teki tuhoisen pisteet. Tämän seurauksena Kolumbia voitti maanvyörymävoiton Kreikkaa vastaan 3 - 0.

Kolumbialaiset saivat kolme ensimmäistä pistettä maailmancupissa, mikä osoitti vahvuutensa. On otettava huomioon, että useat eteläamerikkalaisten johtajat eivät osallistuneet otteluun. Joten, Guarin ei ollut tukialueella, ja yksi maailman parhaista hyökkääjistä, Falcao, oli vain katsomossa katsomossa ennen mestaruutta.