Millainen Oli Venäjän Ja Puolan Ottelu Euro 2012: Ssa

Venäjän ja Puolan välisen jalkapallo-ottelun tulos antoi kilpailijoille hyvät mahdollisuudet päästä Euro 2012 -finaaliturnaukseen, mutta seuraavat ottelut eivät täyttäneet fanien odotuksia, ja joukkueensa suosikkina pidetyt joukkueet putosivat turnauksesta.

Millainen oli Venäjän ja Puolan ottelu Euro 2012: ssa

Euro 2012: n toisen ottelun pelasi Venäjän maajoukkue turnauksen yhtä isäntää vastaan - Puolan joukkue. Ryhmäkokous pidettiin Varsovassa Kansallisstadionilla.

Ottelun alku osoittautui vaikeaksi Venäjän joukkueelle. Molempien joukkueiden urheilijat olivat hermostuneita ja tekivät pakottamattomia virheitä. Isännät hyökkäsivät useammin, vaikka Venäjän maajoukkueen pelaajat omistivat pallon enemmän.

Kokouksen ensimmäisen puoliskon lopussa Alan Dzagoev avasi maalin. 36. minuutilla Andrey Arshavinin siirron jälkeen hän teki kolmannen maalinsa turnauksessa vastustajiaan vastaan. Maalin saatuaan venäläiset alkoivat pelata vähemmän aktiivisesti antaen aloitteen puolalaisille jalkapalloilijoille.

Stadionin omistajat saivat ilon syyn kokouksen 58. minuutilla. Tyylikäs pallo Malafeevin maalin yhdeksään parhaan joukkoon teki Puolan maajoukkueen kapteeni Jacob Blashchikovsky. Siitä hetkestä lähtien peli meni "törmäyskurssille".

Pelaajien tunteet ylittivät usein sallitun. Pelin 60. minuutilla kotijoukkueen hyökkääjä Robert Lewandowski sai varoituksen. Hän sai keltaisen kortin karkeasta iskusta Igor Denisovin jalkoihin, joka puolestaan ei jäänyt velkaa ja ansaitsi keltaisen kortin keskustellessaan erotuomarin kanssa.

Kokouksen lopussa Venäjän maajoukkue painosti vastustajan aluetta, mutta taktiikka ei tuottanut toivottua tulosta. Venäläisten valmentaja Dick Advocaat korvasi Alexander Kerzhakovin, jonka sijasta Roman Pavlyuchenko ilmestyi kentälle.

Kokouksen erotuomari lisäsi vielä kolme minuuttia ottelun normaaliaikaan. Venäläiset voisivat tarttua voittoon vaikeassa pelissä. Arshavinin ponnisteluilla luotiin pisteytysmahdollisuus, mutta puolalaisen maalivahdin Przemyslav Tytonin luotettava peli esti pelaajia käyttämästä sitä. Vastakkainasettelun lopussa isännillä oli oikeus vapaapotkuun, mutta hän ei myöskään muuttanut tulostaulua. Tulos 1: 1 - Hänen kanssaan joukkueet lähtivät kentältä.