Millainen Oli Venäjän Ja Tšekin Tasavallan Ottelu Euro 2012: Ssa

Suuri voitto tšekkiläisistä jalkapalloilijoista turnauksen alussa antoi joukkueen faneille mahdollisuuden luottaa Venäjän maajoukkueen menestykseen Euro 2012: ssa. Valitettavasti näiden toivojen ei ollut tarkoitus toteutua.

Millainen oli Venäjän ja Tšekin tasavallan ottelu Euro 2012: ssa

Ottelun alussa Tšekin maajoukkueen pelaajat näyttivät aktiivisemmilta kuin pelaajat, hallitsivat palloa enemmän ja painostivat sitä, kun se menetettiin. Mutta pian venäläiset keskittyivät, tekivät hyvän hyökkäyksen, joka päättyi kulmapotkuun. Siitä hetkestä lähtien aloite siirtyi Dick Advocaatin syytteeseen.

Koko ottelun käännekohta oli 16. minuutin jakso. Dzagoev keskeytti pallon kentän keskellä, käveli tyylikkäästi tšekkiläisten pelaajien ohi ja antoi syötön oikealle laidalle hyökkääjälle Kerzhakoville. Alexander osui välittömästi vastustajan maaliin. Urheilupallo osui poikittaispalkkiin ja pomppi Alaniin, joka muutti ajoissa rangaistusalueelle. Cech joutui ottamaan pallon pois omasta maalistaan, tilanne oli 1: 0.

Tämän jakson jälkeen pelaajillamme oli mahdollisuus pelata enemmän vastahyökkäyksissä, murtautua vapaille alueille vastustajan kentän puoliskolla. Roman Shirokov hyödynsi tätä hyvin Arshavinin siirron jälkeen ja asetti ensimmäisen puoliajan lopputuloksen kokouksen 25. minuutilla - 2: 0.

Toisen puoliajan alku muistutti ottelun ensimmäisiä minuutteja - tšekit olivat aktiivisempia, mutta nyt tätä edellytti jo kokouksen kulku. Venäjän maajoukkueen jalkapalloilijat painostivat maaliaan, jota vastustaja käytti taitavasti. Pallon pitkäsiirto jätti Malafeevin melkein yksin Vaclav Pilarzhin kanssa, joka ei menettänyt mahdollisuuttaan tehdä maalin. Numerosta tuli 2: 1, venäläisten mukava etu katosi, ja Tšekin maajoukkue inspiroi.

Lähempänä ottelun viimeistä neljännestä molempien joukkueiden pelaajat alkoivat väsyä. Tšekin maajoukkue, joka ei ollut saavuttanut mitään muuta, hidastui. Lisäksi Dick Advocaat arvasi oikean korvaavan, vapauttamalla Pavlyuchenkon Kerzhakovin sijaan. Pian Romanista tuli auttaja Dzagoeville, joka teki tuplauksen.

Kolme minuuttia myöhemmin Pavlyuchenko pystyi erottamaan itsensä yksittäisten toimien ansiosta, joka teki kauniin maalin. 85. minuutilla tehtiin uusi muutos, joka mahdollisti Kokorinin pääsyn kentälle. Pisteet 4: 1 heijastivat täysin voimatasapainoa jalkapallokentällä.