Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut 2014: Millainen Oli Etelä-Korea - Algeria Ottelu

22. kesäkuuta N-kvartetissa, osana Brasilian jalkapallon maailmanmestaruuden toista kierrosta, ryhmän Venäjän maajoukkueen kilpailijat tapasivat. Etelä-Korean ja Algerian maajoukkueet tulivat stadionin kentälle Porto Alegressa.

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2014: millainen oli Etelä-Korea - Algeria ottelu

Harvat jalkapallon asiantuntijat olisivat voineet kuvitella tällaista kehitystä ottelussa. Tämä peli toi paljon positiivisia tunteita neutraalille faneille sekä venäläisen jalkapallon rakastajalle.

Ensimmäisellä puoliskolla katsojat näkivät upean Algerian joukkueen ja inhottavan Etelä-Korean joukkueen. Oli tunne, että Afrikan joukkue oli useita kertoja parempi kilpailijoistaan pelin organisointitason suhteen. Algerian Islam Slimani murtautui korealaisten maaliin 26. minuutin kokouksen jälkeen, kun se oli tarkistettu kentän syvyydestä, ja avasi ottelun pisteet. Algerialle tämä tapahtuma oli jo toinen turnauksessa, mikä sinänsä on loma afrikkalaisille. Ensimmäisessä ottelussa Belgian kanssa Algerian joukkue avasi tuloksen.

Muutama minuutti myöhemmin kulmapotkun jälkeen afrikkalaiset kaksinkertaistivat johtoasemansa. 28. minuutilla Rafik Halish teki maalin. Afrikkalainen joukkue johti 2 - 0.

On huomattava, että korealaiset tekivät paljon virheitä alkupuoliskolla. Aasialaiset eivät pitäneet palloa lainkaan, heidän puoliskollaan oli virheellisiä syöttöjä. Kaikki tämä johti jo ensimmäisten 45 minuutin aikana ja päästettyyn kolmanteen maaliin. Abdelmumen Jabu häiritsee aasialaisia jälleen 38 minuutin kohdalla. Puoliajan loppuun mennessä korealaiset kukistuvat. He ovat masentuneita ja hukkua. Katsojat näkevät aivan toisen Korean, johon he ovat tottuneet, ja Algerian joukkue on osoittanut olevansa epätavallisen vahva.

Ensimmäisen puoliajan päättyi 3 - 0 afrikkalaisten hyväksi.

Korealaiset tulivat kokouksen toiseen puoliskoon aivan toisen joukkueen kanssa. Oli tunne, että joukkueet olivat vaihtaneet rooleja - nyt afrikkalaiset pelaajat eivät voineet mielekkäästi ylittää kentän keskustaa, ja korealaiset painostivat vastustajan maalia. Tuloksena oli korealaisten maali 50. minuutilla. Song Heung Min erottui itsestään.

Tämä menestys inspiroi aasialaisia. Heillä oli vielä muutama mahdollisuus tehdä maalin, mutta he ohittivat vastahyökkäyksen, jossa algerialaiset jälleen erottivat itsensä. 62 minuutin aikana Yasin Brahimi lähettää sarjan lyhyitä ja tarkkoja syöttöjä rangaistusalueen ulkopuolelta pallon Etelä-Korean maajoukkueen portteihin palauttamalla aukon kolmeen maaliin. 4 - 1 - tällaiset numerot syttyvät stadionin tulostaululle. Mutta nämä eivät olleet kaikki pelin tavoitteet.

Korealaiset tekivät jälleen maalin. 72 minuutin aikana Gu Ja Chol kaventaa jälleen kilpailijoiden välistä kuilua. 4 - 2 edellä Algeria. Jäljellä olevan ajan kuluessa korealaiset yrittivät tehdä enemmän, loivat vaarallisia hetkiä afrikkalaisten portilla, mutta ottelu päättyi Algerian etuun kahdella maalilla.

Kokouksen lopputulos on 4 - 2 Algerian hyväksi. Samanaikaisesti on mainittava, että kaikki ryhmän H joukkueet säilyttävät mahdollisuutensa jatkaa taistelua turnauksen pudotuspeleissä.