FIFA World Cup: Miten Ranska Kohteli Hondurasia

Brasilian MM-kisoissa E-ryhmän toinen ottelu pidettiin Porto Alegren kaupungissa 15. kesäkuuta. Ranskan ja Hondurasin maajoukkueet kilpailivat Beira Rion stadionilla. Jalkapallon asiantuntijat totesivat, että tämän parin eurooppalaisten olisi pitänyt osoittaa merkittävä ero luokassa. Ja niin tapahtui stadionin vihreällä nurmikolla.

ranska_gonduras

Harvat uskoivat, että Hondurasin maajoukkue voisi tarjota tasavertaisen jalkapallon ranskalaisille. Uruguay - Costa Rica -ottelun viimeaikaisten tapahtumien jälkeen puolueettomat fanit voisivat silti toivoa ihmeestä. Mutta sitä ei tapahtunut.

Koko kentän ensimmäinen puolisko oli yksi joukkue - Ranska. Honduras vain teki niin. joka piti puolustuksen. Minun on sanottava, että se toimi jonkin aikaa. Ensimmäisten 25 minuutin aikana ranskalaiset osuivat ylärimaan kahdesti, hyökkäsivät voimakkaasti, mutta eivät voineet tehdä maalin. Vasta kokouksen ensimmäisen puoliskon loppuun mennessä, ranskalaisten kokonaisedulla, tavoite toteutui. Karim Benzema teki sen 45. minuutilla rangaistuspotkusta. Pogba Fieldin rangaistusalueen rikkomuksesta Hondurasin pelaaja erotettiin. Maalin saatuaan kävi selväksi, ettei ihmeitä tule olemaan.

Toinen puoli eteni entistä terävämmillä hyökkäyksillä Ranskasta, ja jälkimmäisen kilpailijat eivät edes ajatelleet hyökkäyksiä. Voit muistaa vain yhden laukauksen ranskalaisen maalivahdin maaliin.

48 minuutin kohdalla Karim Benzema sulkee kauniisti täydellisen yhden kosketuksen syötön. Pallo osuu etupuolelle, hyppää sitten maalivahdin käteen ja ylittää vasta sitten vaalitun nauhan. Tilastot otti toisen pallon Benzemalta ja teki oman maalin. Päätapahtuma oli kuitenkin laskun korotus. 2 - 0 Ranska on edellä.

Ranskaa hyökkäävä päätähti uhkasi edelleen vastustajan maalia. Tulos oli Benzeman kolmas maali 72. minuutilla. Se oli jo reitti. Tilanne muuttuu 3 - 0 ja Ranska riemastuttaa. Pelin lopussa vuoden 1998 maailmanmestareille oli vielä hetkiä, mutta yleisö ei nähnyt lisää maaleja.

Lopullinen murskauspiste oli osoitus ranskalaisten melko helposta voitosta. Heidän luokkansa vaikutti, eikä tämä voinut aiheuttaa vaikeuksia Hondurasin "kostotoimissa".