FIFA World Cup: Miten Argentiinan Maajoukkue Aloitti Turnauksen

Argentiinan maajoukkue aloitti taistelun 15. kesäkuuta Brasilian MM-kisoissa. Rio de Janeiron kuuluisalla Maracanã-stadionilla eteläamerikkalaiset tapasivat ryhmän F ensimmäisessä ottelussa Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkueen maailmanmestaruuskilpailujen debyytit.

2014 FIFA World Cup: miten Argentiinan maajoukkue aloitti turnauksen

Peli alkoi argentiinalaisten hyökkäysimpulsseilla, jotka rakensivat jo nopean pallon 3. minuutilla. Messi arkoi vasemmalta laidalta Bosnian rangaistusalueelle, missä Sead Kolasinac teki oman maalin. Bosnialaisten pelaajan jalka päätyi takaisin maaliin. 1 - 0 Argentina tuli ulos.

Maalin saatuaan näytti siltä, että eteläamerikkalaisten tähtijoukkue "murskata" vastustajan kokonaan. Todellisuudessa tätä ei kuitenkaan tapahtunut. Bosnialaiset pitivät puolustusta rauhallisesti unohtamatta teräviä hyökkäyksiä. On sanottava, että bosnialaisilla itsellään oli mahdollisuuksia ulkomailla, mutta debyytteistä puuttui melko vähän.

Toinen puoli oli aika, jolloin Agrentines piti puolustusta. Bosnia ja Hertsegovina juoksi eteenpäin toipumaan ja loi vaarallisia hetkiä. Toisinaan sai vaikutelman, että bosnialaiset hallitsivat argentiinalaisia. Tässä ei ole mitään outoa, koska Bosnia-joukkueessa on lahjakkaita ja laadukkaita pelaajia.

Bosnialaisten lähestyvä impulssi kaataa Messin, joka 65. minuutilla ampui erittäin tarkasti maaliin. Pallo rikossi baarista maaliin. Argentiina nousee eteenpäin 2 - 0.

Sen jälkeen bosnialaiset jatkoivat hyökkäyksiä. Tämän seurauksena Vedad Ibishevich veti 85. minuutilla rangaistusalueelle tunkeutuneen syötön jälkeen yhden maalin - 2-1.

Viimeiset minuutit olivat erittäin hermostuneita, mutta Argentiina piti kiinni ja sai ensimmäiset kolme pistettä ryhmäkilpailussa, mutta eteläamerikkalaisten peli jätti useita kysymyksiä jälkimmäisten suosimisesta maailmancupissa. Bosnialaiset ovat osoittaneet olevansa kelvollinen tinkimätön joukkue, joka on valmis taistelemaan kaikkia kilpailijoita vastaan.