Venäjä - Etelä-Korea: Mitä Yleisö Näki Cuiabassa

Monille venäläisille jalkapallofaneille maailmancup alkoi todella vasta 17. kesäkuuta, jolloin Venäjän maajoukkue astui kentälle Brasilian Cuiaban kaupunkiin pelaamaan ensimmäisen ottelunsa Etelä-Koreaa vastaan. Se oli ensimmäisen kierroksen viimeinen peli N: ssä.

Rossiya - Koreya_

Venäläisille jalkapallofaneille peli osoittautui erittäin hermostuneeksi ja jännittyneeksi, ja puolueettomat fanit kyllästyivät suoraan katsomossa. Ottelu alkoi hyvin hitaasti. Ehkä kentällä vallinnut kuumuus esti pelaajia näyttämästä täyttä hyökkäysmahdollisuuttaan. Et kuitenkaan voi syyttää kaikkea säästä.

Ensimmäisten otteluiden jälkeen kaikissa MM-kisojen ryhmissä voidaan päätellä, että joukkueet on jaettu erittäin taitaviin, kykyisiin ja heikkoihin. Neutraalin katsojan on vaikea sanoa, mikä ryhmä luokitellaan Venäjä ja Etelä-Korea. On kuitenkin syytä mainita, että katsojien katsomot tribyneillä ja televisioissa odottivat enemmän. Peli ei ollut todellinen jalkapallon juhla ja juhla. Kentällä tehtiin tiukkaa työtä, pelaajat antoivat kaiken voimansa, mutta molemmat joukkueet eivät onnistuneet luomaan ensimmäisellä puoliskolla. Harvinaiset pitkät laukaukset, sarjan ylitykset eivät tuottaneet haluttua tulosta kummallekaan. Tuloksena surullinen nolla paloi tulostaululle tauon jälkeen.

Taukon jälkeen vauhti ei noussut. Ensimmäisen vaarallisen iskun maaliin tekivät venäläiset. Etelä-korealainen maalivahti pariisi pallon potkun jälkeen boksin ulkopuolelta. Korealaiset vastasivat ystävällisesti. Igor Akinfeev kamppaili lyödä palloja voimakkaiden pitkän kantaman iskujen jälkeen. Näyttää siltä, että mikään ei ennakoinut Venäjän maajoukkueen ongelmia, mutta 68. minuutilla Lee Kyung Ho antaa uuden pitkän kantaman lakon, ja Venäjän maajoukkueen maalivahti tekee hirvittävän virheen. Pallo luiskahtaa Akinfeevin käsistä ja ylittää petollisesti maalilinjan. Korealaiset kesti 1 - 0.

Venäjän maajoukkue aktivoitui päästetyn maalin jälkeen. Venäläiset alkoivat hyökätä suurella halulla. On mahdollista, että 60 minuutin ottelulla oli tärkeä rooli ottelussa. Dzagoev ja Kerzhakov ilmestyivät kentälle. Heidän piti ottaa johtajuus Venäjän joukkueen hyökkäysimpulsseissa. Onneksi korvaukset toimivat.

Kerzhakov vertaa 74 minuutin kohdalla pisteet Dzagoeviin lyönnin jälkeen ja maalivahdin hälinästä. 1 - 1 - Venäläiset fanit tuntevat olonsa paremmaksi. Vasta sen jälkeen yleisö näki venäläisten todellisen halun edetä. He eivät kuitenkaan onnistuneet saamaan uutta maalia. On myönnettävä, että venäläisten hyökkäyksiltä puuttui älykkyys, luovuus ja taito.

Kokouksen lopputulos - 1 - 1. Tästä arvonnasta tuli turnauksen kolmas. Venäjä ja Etelä-Korea ovat saamassa kumpikin yhden pisteen, ja he ovat sidottu 2. ja 3. sijalle H-ryhmässä antaen Belgian maajoukkueen johdon.