Belgia - Algeria: Miten Venäjän Kilpailijat Alkoivat Maailmancupissa

17. kesäkuuta Brasilian MM-kisoissa alkavat ryhmän H ottelut, joissa Venäjän maajoukkue pelaa. Ensimmäiset Belo Horizonten stadionin kentälle saapuivat Belgian ja Algerian maajoukkueet.

Belgia - Algir_

Noin 65000 katsojaa katseli Mineirao-stadionilla erittäin mielenkiintoisen ja jännittävän ottelun. Belgian maajoukkue oli ennen turnauksen alkua "tumma hevonen" - joukkue, josta voit odottaa paljon. Tämä ei ole sattumaa, koska belgialaisilla on huomattava sukupolvi pelaajia, jotka pelaavat Italian, Englannin ja muiden Euroopan mestaruuskilpailujen huippukerhoissa.

Alkupuoliskoa hallitsivat eurooppalaiset, mutta jälkimmäiset eivät onnistuneet luomaan erittäin vaarallisia mahdollisuuksia Algerian portilla. Afrikkalaiset pystyivät paitsi puolustamaan maaliaan myös ottamaan pallon. Feguli muutti rangaistuspotkun 25. minuutilla. Algeria otti johtoaseman, ja lukuisat afrikkalaiset stadionilla ja televisioruudun edessä alkoivat iloita. Ensimmäinen puoliaika päättyi juuri näin - Algerialle vähäisellä edulla.

Kokouksen toisella puoliskolla Belgian maajoukkue parani merkittävästi, mikä osoittaa heidän paremmuutensa luokassa. Mark Wilmots teki kaikki kolme korvaamista, joilla oli tarkoitus olla ratkaiseva rooli. Puoliajan toinen puoli oli laadukkaita ja teräviä eurooppalaisten hyökkäyksiä, ja 70. minuutilla Manchester Unitedin ja Belgian joukkueen Fellaini lähetti pallon maaliin loistavan palvelun jälkeen rangaistusalueelle. Pyöreä osui poikittaispalkkiin ja ylitti linjan. Tavoite osoittautui erittäin kauniiksi.

Maalin saatuaan belgialaiset kasvattivat vauhtiaan vielä enemmän. Vain 10 minuuttia myöhemmin, belgialaiset antoivat esimerkillisessä vastahyökkäyksessä useita syöttöjä, pallon Napolin pelaaja Dries Mertensille, joka ampui vastustamattomasti maalia. Varapelaaja tekee maalin uudelleen. 2 - 1 johtivat eurooppalaiset.

Ottelun lopussa Belgia olisi voinut tehdä enemmän, mutta tulostaulu ei ole muuttunut. Eurooppalaiset pystyivät kääntämään ottelun kulun omaksi edukseen, mikä vahvisti MM-kisojen taipumuksen, jonka mukaan yksi tehty maali ei vieläkään ratkaise mitään. Toinen vahvan tahdonvoitto mestaruudessa, ja Belgia on saamassa kolme ensimmäistä pistettä H-ryhmässä, ja Algerian maajoukkue on osoittanut olevansa erittäin tinkimätön kilpailija, jonka kanssa tunnustettujen mestareiden on vaikea pelata.