FIFA World Cup: Miten Oli Ottelu Belgia - Venäjä

Venäläisille jalkapallofaneille peli belgialaisten kanssa Brasilian maailmancupissa oli yksi odotetuimmista. Kuuluisalla Rio de Janeiron stadionilla venäläiset jalkapalloilijat yrittivät saavuttaa voiton mahtavasta kilpailijasta jatkaakseen taistelua pudotuspeleihin pääsemiseksi.

2014 FIFA World Cup: miten ottelu Belgia - Venäjä oli

Maracanã-stadionilla Venäjän maajoukkue pelasi toisen ottelunsa maailmancupissa Brasiliassa. Venäläisten kilpailijat olivat belgialaiset - N-kvartetin johtajat. Peli oli erittäin tärkeä molemmille joukkueille. Venäjän joukkueen oli näytettävä kaikki, mihin se pystyy, saavuttaakseen halutun tuloksen. Venäläiset tarvitsivat voiton. Hän jätti hyvät mahdollisuudet poistua ryhmästä. Venäläiset fanit kokivat kuitenkin jälleen negatiivisia tunteita.

Pelin alku oli Belgian maajoukkue. Vasta kymmenen minuutin ottelun jälkeen venäläiset rauhoittuivat ja alkoivat ainakin jotenkin hallita palloa. Belgia oli kuitenkin hallitseva joukkue laitteiden hallinnan suhteen koko puoliskon ajan. Ensimmäisellä puoliskolla venäläiset eivät kyenneet luomaan pisteytysmahdollisuuksia, mutta belgialaisten lyönteihin voidaan erottaa useita kaukaa. Maalivahti Courtois ohjasi pallot, mutta valitettavasti venäläisille faneille ei ollut oikeaa henkilöä viimeistelemään palloa.

Belgialaiset yrittivät hyökätä paikallisesti. Venäjän maajoukkueen porteilla oli useita vaarallisia laukauksia ja mahdollisuuksia, mutta kokouksen ensimmäinen puolisko päättyi nollapisteisiin.

Taukon jälkeen Venäjän maajoukkueen oli lisättävä, mutta näin ei tapahtunut. Joskus vaikutelma oli, että venäläisillä pelaajilla ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi luokkaa. Belgialaiset puolestaan yrittivät hyökätä yhä vaarallisemmin. Kokouksen viimeisten 15 minuutin aikana Belgia painosti Venäjää. Terävät hyökkäykset seurasivat toisiaan. On myönnettävä, että belgialaiset olivat yksinkertaisesti parempia jalkapallokentällä. Näyttää siltä, että tavoite on tulossa.

Ensinnäkin vapaapotkun jälkeen tanko pelasti venäläiset. Molempien joukkueiden fanit tarttuivat päätään - toiset turhautumisesta, toiset tajuamatta, että tällä kertaa heidän suosikkijoukkueelleen oli annettu anteeksi. Venäjä ei kuitenkaan selvinnyt. Divok Origi lähetti pallon 88. minuutilla. Venäläisten puolustus repeytyi yksinkertaisesti rangaistusalueella, mikä johti Origin lakkoon ilman vastustusta 9 metrin päästä. Akinfeev oli voimaton. Belgia johti 1 - 0.

Ottelun lopussa venäläisillä ei ollut voimaa eikä aikaa palautua. Tuomarin viimeinen pilli korjaa Venäjän maajoukkueen hyökkäyksen 0 - 1. Belgia saa 6 pistettä ja pysyy N-ryhmän johtajissa. Venäläisillä on edelleen peli Algerian kanssa. Capellon seurakunnilla on edelleen teoreettiset mahdollisuudet päästä ulos ryhmästä.