FIFA World Cup: Espanjan Ja Alankomaiden Kokouksen Tulokset

Brasilian El Salvadorin kaupunki on saanut kunnian järjestää yhden odotetuimmista otteluista maailmancupin ryhmäkilpailussa. 13. kesäkuuta Fonte Nova -stadionilla, johon mahtuu yli 50000 katsojaa, jalkapallojättiläiset törmäsivät yhteen: Espanja vastusti Alankomaita.

2014 FIFA World Cup: Espanjan ja Alankomaiden kokouksen tulokset

Pelin ensimmäiset 45 minuuttia eivät jättäneet välinpitämättömiä faneja kiinnostumaan laadukkaasta jalkapallosta. Intohimo, taito, tunteet - kaiken tämän yleisö voi tarkkailla El Salvadorin areenalla.

Ensimmäinen maalintekomahdollisuus tapahtui espanjalaisten portilla, mutta Sneijder ei pystynyt toteuttamaan mahdollisuuttaan. Hallitsevat maailmanmestarit sanoivat onnensanansa puoliajan puolivälissä. Erinomainen tunkeutuva syöttö hollantilaiselle rangaistusalueelle muuttui Diego Costan kaatumiseksi. Tuomari näki sääntöjen rikkomisen ja pani pallon pisteeseen. Kokenein Xabi Alonso ei jättänyt mahdollisuutta hollantilaiselle maalivahdille. Espanja johti 1 - 0. Se tapahtui 27. minuutilla.

Päättämisen jälkeen Alankomaiden maajoukkue piristyi. Hollantilaisten kruunu oli MM-karsintakierroksen maalintekijän Robin Van Persien upea pallo. Hyökkäyksen jälkeen laidalta, hyökkääjä heitti Casillasin melkein rangaistuspotkusta. 1 - 1 ja kaikki hollantilaiset ovat iloisia. Tämä pallo oli kaunein kolmen ensimmäisen ottelun aikana.

Toinen puoli järkytti 48 173 katsojaa katsomossa. Jotkut olivat mielettömän iloisia, toiset kauhuissaan seurasivat mitä tapahtui. Hollantilaiset tuhosivat Espanjan. Neljä Casillasia vastaan saamatonta maalia muodostivat espanjalaisten viimeisen tappion. Alankomaat voitti 5 - 1. Jopa rohkeimmat vedonvälittäjät eivät voineet kuvitella tällaista tulosta.

53 minuutin aikana Arjen Robben teki toisen maalin Blindin loistavan syötön jälkeen. Stefan de Vrey lähetti pallon 64 minuutin kohdalla tavallisella päänä espanjalaisten verkkoon. Ottelua oli käyty 8 minuuttia, kun Van Persie käytti hyväkseen Casillasin virhettä ja teki tilanteesta epäselvän. Tappion saattoi päätökseen Arjen Robben, joka teki 80. minuutilla sellaisen harppauksen kentän keskustasta, että Sergio Ramosilla, jolla oli etu etäisyydellä, ei ollut aikaa hollantilaiselle. Robben "irrotti" Espanjan puolustuksen ja teki tilanteeksi 5 - 1.

Kokouksen tulos on järkyttävä. Epäonnistuminen, haltuun otetun "Red Fury" -kentän "kuolema" nosti hollantilaiset ryhmän ensimmäiselle sijalle kolmella pisteellä. Espanjan maajoukkueen on kuntoutettava paitsi fanien, myös itsensä edessä.