FIFA World Cup: Miten Kolumbia - Norsunluurannikko -peli Sujui

19. kesäkuuta stadionilla suuren brasilialaisen hyökkääjän Garrinchin kunniaksi järjestettiin F-ryhmän maailmanmestaruuskilpailujen C-ryhmän toisen kierroksen ottelu. Kolumbian ja Norsunluurannikon maajoukkueet tapasivat Brasilian pääkaupungissa. Molemmat joukkueet voittivat voittoja ensimmäisissä otteluissa, joten heidän henkilökohtainen vastakkainasettelu oli hyvin kiehtova ja tärkeä ryhmän C lopullisen jakautumisen kannalta.

2014 FIFA World Cup: miten Kolumbia - Norsunluurannikko -peli sujui

Kolumbian maajoukkueen ja Norsunluurannikon välinen ottelu alkoi rauhallisesti ja mitattuna. Ottelun merkitys ja merkitys tuntui molempien maajoukkueiden toiminnassa. Siksi ensimmäisellä puoliskolla joukkueet eivät paljastaneet itseään, ja kentällä pohjimmiltaan taistelu hallitsi. Todellinen taistelu palloa vastaan käytiin kaikissa kentän osissa, molempien joukkueiden luovien pelaajien oli erittäin vaikea luoda mahdollisuuksia maaliin. Kolumbialaisilla oli kuitenkin yksi erittäin vaarallinen hyökkäys. Mutta Kolumbian pelaaja edullisimmasta asemasta ei päässyt maaliin. Afrikkalaiset yrittivät hyökätä silmällä omaa maaliaan. Katsojat näkivät useita pitkän kantaman iskuja Norsunluurannikolta.

Koko alkupuolisko koki vastuun tuloksesta, mikä painosti pelaajia. Ehkä siksi kokouksen ensimmäinen puolisko päättyi maalittomaan tasapeliin.

Toisella puoliskolla peli muuttui paljon hauskemmaksi. Ensinnäkin maalipylväs pelasti afrikkalaiset yhden Kolumbian hyökkäyksen jälkeen. Tämä oli Norsunluurannikon ensimmäinen herätys.

64. minuutilla tapahtui ensimmäinen pallo. Eteläamerikkalaiset ottivat kulman vasemmalta laidalta. James Rodriguez vastasi katokseen rangaistusalueelle, joka lähetti päänsä ja lähetti ensimmäisen pallon afrikkalaisten maaliin. Kolumbian maajoukkue johti 1 - 0. Maalin jälkeen yleisö näki eteläamerikkalaisten jo perinteiset mielenkiintoiset tanssit saavutetun maalin kunniaksi.

Kolumbia sai 70. minuutilla erittäin nopean vastahyökkäyksen, joka päättyi toiseen Norsunluurannikon maaliin. Juan Quintero meni tapaamiseen afrikkalaisen maalivahdin kanssa ja lähetti pallon rauhallisesti maalivahdin ohitse maaliin. Tulostaululla 2 - 0 monilla katsojilla oli tunne, että Kolumbia toisi ottelun rauhallisesti voittoon. Se ei kuitenkaan toiminut tällä tavalla.

Kokouksen juonittelun herätti uudelleen Gervinho, joka teki 73. minuutilla loistavan soolopassin kyljestä, kruunaten isku lähikulmaan. Norsunluurannikot saivat takaisin yhden maalin ja tekivät tilanteeksi 2 - 1 eteläamerikkalaisten hyväksi.

Afrikkalaiset viettivät viimeiset minuutit hyökkäyksissä, mutta eivät onnistuneet saamaan toista maalia. Kolumbian maajoukkue yritti nopeaa vastahyökkäystä ja jopa melkein teki kolmannen maalin. Maalivahti torjui eteläamerikkalaisen pelaajan potkun keskikentältä. Huijaava kolumbialainen yritti heittää maalivahdin, mutta melko vähän ei riittänyt.

Lopputulos 2 - 1 merkitsee Kolumbian voittoa ja vie eteläamerikkalaiset kahden kierroksen jälkeen selvälle ensimmäiselle sijalle C-ryhmässä.