Kuinka Paljon Vuoden Universiadimitalit Ovat

Sisällysluettelo:

Kazanin Universiadissa tapahtunut voimakkain tapaus liittyi mitaleihin. Kaksi urheilijaa kerralla - venäläinen mestari Azamat Laipanov ja pronssimitalisti Kiinasta Tian Qin - pudotti palkintonsa murtamalla heidät. Vaikka järjestäjät toivat nopeasti samanlaiset kaksoiskappaleet, jäännös, kuten sanotaan, säilyi. Loppujen lopuksi Laipanov ja Tian Qin rikkoivat paitsi mitalit myös osan Universiadin budjetista, joka oli 9038 ruplaa kahdelle.

Yksi kolmen mitalin sarja maksoi valtiovarainministeriölle 13687 ruplaa

Kuinka monta maata on maailmassa?

Monet ennätysluvut kirjattiin Kazanin peleissä. Esimerkiksi osallistujien lukumäärän, urheiluohjelmatyyppien ja niissä pelattujen mitalien perusteella.

Turnauksen tilastojen mukaan siihen osallistui 117 759 urheilijaa 162 maasta. Ja 351 mitalisarjaa erinomaisesta esityksestä 27 tyyppissä meni lopulta 70: n edustajalle. Tarkemmin sanottuna kaikki nämä urheilijat voittivat 1218 mitalia englanninkielisellä merkinnällä "You are the world" 3014 valmistautuneesta. Sisältää 353 kultaa, 351 hopeaa ja 514 pronssia.

kultavaranto

Mitalit myönnetään urheilijoille, jotka valitettavasti vahingoittivat heitä, on melko hyväksyttävää kutsua heitä arvokkaiksi. Pietarissa ne todellakin valettiin paitsi melko kalliista kupariseoksesta ja nikkelistä, mutta kukin niistä peitettiin kuudella grammalla kultaa, hopeaa tai pronssia. Joten jokaisen lähes käsin tehdyn palkinnon hinta osoittautui todella korkeaksi.

Pelien pääosaston johtaja Vladimir Leonov mainitsi kokonaiskustannukset 228 miljardia ruplaa. Se osoittautui 72 miljardilla enemmän kuin aiemmin ilmoitti Kansainvälisen yliopiston urheiluliiton presidentti Claude-Louis Gallien.

Muuten, kysymykseen "Paljonko se voi maksaa?" asiantuntijat vastasivat lähimpään ruplaan. Heidän mukaansa yksi kultamitali maksoi järjestelytoimikunnalle 5793 ruplaa, hopea - 4649 ruplaa ja pronssi - 3245 ruplaa. Mietin, millaista on seistä jalustalla melkein kuusi tuhatta kaulassasi?

Eikä vain mitali

Kuten tiedätte, ammattilaisen stadionilla voittaman mitalin kokonaiskustannukset (ja Universiadissa oli melko paljon ammattilaisurheilijoita, etenkin venäläisiä), on täysin mahdollista sisällyttää bonus. Tarkemmin sanottuna ne raha- ja muut palkkiot, jotka turnauksen päättymisen jälkeen alkavat kaataa mestaria ja muita voittajia.

Ja on vaikea sanoa, kuinka moni saman opiskelijakilpailun voittaja sai niin miellyttäviä bonuksia. Loppujen lopuksi tähän sisältyy myös palkintoja alueelta ja kaupungista, jossa urheilija asuu, urheiluseuralta ja klubilta, jonka puolesta hän edustaa, sponsoreilta ja yksinkertaisesti vaikutusvaltaisilta ihmisiltä, jotka rakastavat laaja-alaisia eleitä ja ns.

Suurimman osan Universiadit-palkinnoista - kuusi - voitti venäläinen uimari Vladimir Morozov. Ja neljä niistä osoittautui kultaisiksi. Lisäksi kaksi venäläistä voitti neljä kultamitalia - uimari Yulia Efimova ja voimistelija Margarita Mamun.

Esimerkiksi onnistuneista starteista ja maaleista Kazanissa Venäjän mestareilla, samalla Azamat Laipanovilla, oli paitsi kultamitalit myös 168 tuhatta ruplaa pelkästään maan budjetista. Toisesta sijasta venäläisille myönnettiin 84 tuhatta. Kolmannelle - 50 tuhatta. Noin saman verran rahaa lisäsi Tatarstanin johto, jota painija Laipanov edustaa. Palkintorahojen kokonaismäärä oli 500 tuhatta ruplaa. Lyhyesti sanottuna mitalit osoittautuivat todella painonsa kullan arvoisiksi!