Kuinka Venäjän Jääkiekkojoukkue Menestyi Vuoden Maailmanmestaruuskilpailuissa

Vuoden 2012 jääkiekon MM-kisat järjestettiin 4.-20.5. Pelit pidettiin kahdessa naapurimaassa: Suomessa ja Ruotsissa, tarkemmin niiden pääkaupungeissa - Helsingissä ja Tukholmassa.

Kuinka Venäjän jääkiekkojoukkue menestyi vuoden 2012 maailmanmestaruuskilpailuissa

16 maajoukkuetta jaettiin kahteen ryhmään: Rappu N, joka pelasi alkuvaiheen ottelut Hartwall Arenan jäällä Helsingissä, ja ryhmä S (johon kuului Venäjän maajoukkue), joka pelasi alkuvaiheen Globe Arenalla Tukholmassa. Otteluiden tulosten mukaan seuraavat joukkueet pääsivät pudotuspeleihin: ryhmästä H - Kanadan, USA: n maajoukkueet. Suomi ja Slovakia, ryhmästä S - joukkueet Venäjältä, Ruotsista, Tšekistä ja Norjasta. Venäjän maajoukkue voitti ainoat kaikki alustavan vaiheen seitsemän peliä.

Sitten joukkueemme pelasi johdonmukaisesti otteluita Norjan maajoukkueen kanssa puolivälierissä, kun se oli voittanut pisteet 5: 2, ja Suomen maajoukkueen kanssa puolifinaaleissa, kun se oli voittanut 6: 2. Viimeisessä viimeisessä kokouksessa hänen piti pelata Slovakian maajoukkueen kanssa, joka kukisti kanadalaiset puolivälierissä (4: 3), ja välierissä - tšekit (3: 1).

Ottelu kultamitalista käytiin 20. toukokuuta Hartwall-areenan jäällä. Stadion oli täynnä. Venäjän maajoukkuetta pidettiin yksiselitteisenä suosikkina, mutta slovakkeja ei olisi koskaan pitänyt aliarvioida. Itse se, että he pääsivät finaaliin ja voittivat sellaisia valtavia kilpailijoita kuin kanadalaiset ja tšekit, kertoi paljon.

Ja slovakit todistivat heti olevansa päättäväisiä. Jo ensimmäisen jakson toisella minuutilla he avasivat tilin! Maajoukkueensa kapteeni Z. Haro yllätti maalivahtimme yllättävällä heitolla sinisestä linjasta. Tällainen alku olisi voinut lannistaa ketään, mutta pelaajiensa ansioksi he eivät sekoittuneet, tarttuivat aloitteeseen ja alkoivat luoda vaarallisia hetkiä Slovakian joukkueen portilla. 10. minuutilla Datsyuk antoi tarkan pitkän matkan Ovechkinille, hän räjähti vyöhykkeelle ja antoi vasemmalta sivulta Seminille, joka heitti kiekon maalivahdin Lacon maaliin. Kauden toinen osa käytiin kaksiteräisissä hyökkäyksissä, joukkueet lähtivät tauolle samalla pisteet 1: 1.

Jääkiekkoilijat tekivät toisen maalin 6. minuutilla, Perezhogin. Ja 14. minuutilla tilanne muuttui 3: 1, kun Tereštšenko ja Širokov toteuttivat taitavasti kaksi vastaan yhden poistumisen. Vain kahden minuutin kuluttua kiekko lensi jälleen Lacon porttiin Seminin heiton jälkeen, joka tuli yksi kerrallaan slovakialaisen maalivahdin kanssa.

Jääkiekkoilijat "saivat rohkeutta", ja vaikka slovakit vastustivat itsepäisesti vastahyökkäyksiä vastaan, ottelun lopputulos oli jo selvä. Kolmannella kaudella Venäjän maajoukkue teki vielä kaksi maalia slovakien hyväksi ja myönsi yhden vastauksena pelatessaan vähemmistössä. Lopputulos on 6: 2 meidän hyväksi. Se oli erittäin kaunis ja ansaittu voitto! Kaikki urheilukommentoijat totesivat yksimielisesti joukkueemme korkean tason, mikä ei jättänyt vastustajalle mitään mahdollisuuksia.