Venäjän Jääkiekkojoukkue Lähtee Sotšiolympialaisista

Puolivälierissä venäläisten jääkiekkoilijoiden oli tavattava Suomen maajoukkueen. Lopputulos oli 3: 1 suomalaisten hyväksi, ja Venäjän joukkue menetti mahdollisuuden taistella olympiamitalien puolesta.

Venäjän jääkiekkojoukkue

Menestyksekkään voiton jälkeen Norjan maajoukkueesta venäläisten jääkiekkoilijoiden oli taisteltava suomalaisia vastaan. Valitettavasti peli ei onnistunut, ja Venäjän joukkue putosi taistelusta olympiamitalien puolesta. Suomen maajoukkue voitti pisteillä 3: 1.

Venäjän joukkueen tappioon vaikuttivat useat tekijät. Ensinnäkin urheilijoilla oli vähän aikaa toipua otteluiden välillä. Siten peli suomalaisten kanssa alkoi alle 22 tuntia voiton jälkeen norjalaisista. Mutta tässä tapauksessa järjestäjiä vastaan voidaan esittää vaatimuksia. Toiseksi maajoukkueen jääkiekkoilijat eivät pelanneet lainkaan keskenään, ja lisäksi oli täysin tarpeettomia poistoja. Kolmanneksi urheilijat eivät onnistuneet saavuttamaan numeerista etua, vaikka tilaisuus oli olemassa.

Ensimmäinen jakso alkoi varovaisesti, kunnes laukaus tehtiin maaliin (pelin kolmannella minuutilla), mutta suomalaiset puolustajat eivät antaneet sen päättyä. Tämän seurauksena portilla syntyi riita, ja pelaajat menettivät hermonsa. Tulos - Kovalchuk lähetettiin pois kahdeksi minuutiksi. Fanit odottivat hiljaista ja rauhallista peliä. Jo ensimmäisen puoliajan puolivälissä tilanne oli 1: 1. Venäläiset pystyivät pelaamaan pelin ainoan maalin vain ensimmäisellä jaksolla.

Venäjän joukkueen puolustaminen ei myöskään ollut kunnossa, ensimmäisen jakson loppuun mennessä yksi kiekko oli maalissamme. Koko toisen jakson ajan venäläiset pelaajat yrittivät aktiivisesti ottaa pelin omiin käsiinsä, mutta turhaan. Lisäksi muiden ihmisten porttien vyöhykkeellä jääkiekkoilijamme antoivat itselleen vapaudet toisen poistamisen seurauksena. Tällä kertaa Ovechkin meni rangaistuspenkille, ja suomalaiset käyttivät hetkeä hyväkseen, ja tilanne oli 3: 1.

Maalivahdin vaihto ei auttanut myöskään venäläisiä jääkiekkoilijoita: Bobrovsky korvasi Varlamovin. Kolmannen onnistuneen kiekon jälkeen suomalaiset alkoivat pelata vain omissa majoissaan. Huolimatta siitä, että peli käytiin vastustajan vyöhykkeellä melkein koko kolmannen jakson, venäläiset eivät onnistuneet saamaan maalia. Oli jo selvää, että jääkiekkoilijat erosivat tappiosta ja "pakkasivat henkisesti". Tulos ei ollut kauan odotettavissa - Venäjän jääkiekkojoukkue lähtee olympialaisista Sotšissa.