Kuinka Venäläiset Ampumahiihtäjät Menestyivät Miesten Yksilökilpailussa Pokljukassa

Sisällysluettelo:

Miljoonat venäläiset katselivat 6. joulukuuta miesten yksilökilpailua Pokljukassa, Sloveniassa, järjestetyssä maailmancupissa. Kuinka Venäjän ampumahiihtojoukkueen urheilijat menestyivät? Kuka kilpailuun osallistuneista urheilijoista pystyi ylläpitämään tyytyväisyyttä, haastamaan vastustajien lisäksi myös vastustamaan sumua Pokljukan yli kulkevaa radaa?

Ampumahiihtäjät

20 kilometrin yksilökilpailun oli määrä alkaa 5. joulukuuta. Sitä ei tapahtunut Pokljukan tiheän sumun takia. Lähtö lykättiin seuraavaan päivään.

Ampumahiihtäjät maalissa

Miesten yleisarvosana

Monet ampumahiihtäjät arvioivat sääennusteen väärin. He ajattelivat, että sataa lunta kilpailun alkamisen jälkeen, joten he päättivät juosta 2. ryhmässä. Martin Fourcade aloitti äärimmäisimpänä osallistujana. Hän kilpaili paitsi muiden ampumahiihtäjien kanssa myös hiihtoladun kanssa, joka peitti Pokljukan sumussa. Sen aikakurssi ei ollut korkea. Fourcade keskitti kaiken huomionsa ampumiseen. Kun hän oli löytänyt kaikki tavoitteet 3 ampumislinjalla, hänellä oli suuret mahdollisuudet voittaa. Kilpailun viimeisessä vaiheessa hän oli 2., hävinnyt saksalaiselle ampumahiihtäjälle Shempille. Viimeksi mainittu jätti ampumatta, mikä eliminoi mahdollisuuden voittaa kultaa.

Ampumahiihtäjä

Poissa ollessaan saksalainen Johannes Kühn väitti voiton miesten yksilökilpailussa. Martin Fourcade selviytyi tehtävästä. Hän ei unohtanut tulilinjaa, hän oli 16 sekuntia edellä Kuehnia. Voitosta ei kuitenkaan voinut olla vielä kysymystä, koska niiden välinen viive oli pienenemässä. 1000 metriä ennen maalia se puolitettiin. Oli selvää, että Martin Fourcade hallitsi. Hän ylitti maalilinjan edessään saksalaista Johannes Kühnia 4 sekunnilla. Voitollaan ranskalainen osoitti, että häntä pidetään oikeutetusti poikkeuksellisena, erinomaisena urheilijana. Johannes Kühn otti 2. sijan. Pronssimitalin voitti ampumahiihtäjä Itävallasta Simon Eder. Saksalainen ei tehnyt virheitä ampumaradalla, mutta ei osoittanut nopeinta aikaa. Miesten välisen kilpailun suoritti ukrainalainen Sergey Semenov (6. sija), Norjan edustaja Vetle Christiansen (11. sija). Viiden parhaan johtajan joukossa on slovenialainen urheilija Jacob Fak, saksalainen Simon Schemmp.

Ampumahiihtäjät etappikilpailussa

Kuinka venäläiset ampumahiihtäjät todistivat itsensä kilpailussa?

Venäläiset ampumahiihtäjät ovat osoittaneet olevansa erittäin vakuuttavia. Urheilijamme joko ampui hyvin ampumaradalla, mutta näytti huonoa aikaa etäisyydellä tai päinvastoin. Jos Alexander Loginovin ja Dmitry Malyshkon nopeus summataan, olisi mahdollista voittaa mitali. Dmitry sai 12. sijan, ja Alexander päätyi Fourcade-nopeudella ja 3 epäonnistumisella 29. sijalle. Eliseev Matvey näytti itsensä hyvin. Hän teki 2 ampumisvirhettä ja työnnettiin takaisin 31. sijalle. Tämän tuloksen ansiosta hän sai 20. sijan.

Norjalainen Johannes Boe näytti itsensä nopeimmin etäisyydellä. Hän voitti kilpailun salamana ja sijoittui kolmella rangaistuksella 7. sijalle. Martin Fourcade menetti nopeuden 1 minuutti 11 sekuntia. Ranskalainen ajoissa oli vain 13. sija. Saman tuloksen osoitti venäläinen ampumahiihtäjä Loginov.

Aleksey Slepov näytti 20. aikaa etäisyydellä, mutta teki 6 ohitusta ampumaradalla. Hän otti paikan vasta seitsemännessä kymmenesosassa. Latypov epäonnistui täysin yksilökilpailussa. Hän oli myöhässä lähdöstä, ampui huonosti, käveli matkaa hitaasti. Edward sai vain 99. sijan.

Venäjän federaation nuoret ampumahiihtäjät eivät ole vielä valmiita voittamaan palkintokoroketta. Kokeneiden urheilijoiden Loginovin ja Malyshkon on ensin parannettava ampumistaan. Ammunta ampumatta auttaa ampumahiihtäjiä pääsemään mitaliin.