Kuinka Venäläiset Urheilijat Menestyivät MM-kisoissa Yksilökilpailussa

Sisällysluettelo:

6 tyttöä Venäjän federaation maajoukkueesta lähti rynnäkköön 15 kilometrin etäisyydellä ja 4 ampumislinjaa. Finca Kaisa Makaraista, slovakia Nastya Kuzmina pidettiin Slovenian yksilökilpailun suosikeina. Dorothea Wierer otti kuitenkin kilpailun johtoon. Kuinka urheilijoiden kilpailu Pokljukassa päättyi?

Ampumahiihtäjät kiipeävät

Yksilöllinen kilpailun lähtö

Dorothea Wierer suoritti ensimmäisen vaiheen paremmin kuin vastustajansa. Hänen jälkeensä Katharina Innerhofer, Persson Lynn ja Susan Dunkley sisällytettiin takaa-ajajien luetteloon. Muut kilpailijat kävivät ajoissa hyvin takanaan.

Venäläinen urheilija Ulyana Kaisheva ampui ampumaradalla ilman epäonnistumisia, mutta jäi Dorotheasta ajassa 25 sekuntia.

Altis johtaja muuttui. Ensimmäisen sijan otti urheilija Saksasta Denise Herrmann. Hän voitti Wiererin 4,9 sekunnilla.

Ampumahiihtäjät

Taistelu johtajuuden puolesta

Seuraavat yksilökilpailun tapahtumat muistettiin johtajan jatkuvasta vaihtumisesta. Kilpailua johti Franziska Preuss. Myöhemmin amerikkalainen Dunkley kuitenkin ohitti hänet. Sitten kilpailun aikana kaikki toistui uudelleen. Saksalainen nainen otti taas johtoaseman. Hän kävi kolme ampuma-aluetta ilman miss. Tämän tuloksen ansiosta hän pääsi amerikkalaisen ampumahiihtäjän eteen.

Suomalaisen urheilijan Kaisa Mäkäraisen kiväärin patruunat menettivät tavoitteet ensimmäisellä ampumaradalla. Hän ei onnistunut sulkemaan 4 maalia ammunnassa. Tällainen rehellisesti heikko työ vähensi dramaattisesti mahdollisuutta taistella mitalien puolesta palkintokorokkeella.

Venäläinen ampumahiihtäjä Katya Yurlova ilahdutti fanejaan alttiissa ammunnissa. Hän osui kaikkiin kohteisiin ja sijoittui kuudenneksi kilpailussa, 18 sekuntia taaksepäin hiihdossa ykkösestä.

Irina Starykh selviytyi ampumisesta ja saavutti 4. sijan. Hän oli 23 sekuntia jäljessä kilpailun johtaja Monika Heunischista.

Ensimmäinen ampumahiihtäjä, joka suoritti yksilökilpailun Pokljukassa, oli Wierer. Ammunnan tarkkuus oli epätarkka. Hän epäonnistui kahdesti ja heti maalin jälkeen meni aurinkoon huoneeseen.

Ira Starykh järkytti faneja loukkaavalla virheellä kilpailun lopussa. Hän ei antanut hänen luottaa mitalin voittamiseen.

Ampumahiihtäjä ampumaradalla

Kilpailun loppu

Kilpailu Sloveniassa osoittautui melko dramaattiseksi. Ukrainalainen urheilija Yulia Dzhima osui kaikkiin 20 kohteeseen ja voitti Monica Hoynisch polkan 3,3 sekunnilla.

Itä-Euroopan edustajat nousivat korokkeelle. Julia Dzhima voitti ensimmäisen sijan. Ukrainalainen näytti olevansa paitsi ensiluokkainen ampuja, myös nopea hiihtäjä. Hopeamitalin sai Hojnisch, pronssin sai tšekki Marketa Davidova.

Voitto ohitti venäläiset. He sijoittuivat 10. sijan ulkopuolelle. Starykh sai 12. sijan, Valya Vasnetsova 13. sijan. Kaisheva, Vasilyeva, Yurlova-Perth eivät edes kuuluneet 20 parhaan joukkoon.

Urheilijoidemme menetys osoittautui melko ärsyttäväksi heidän faneilleen. Huolimatta venäläisten suuresta halusta asettaa taistelu vastustajilleen, he eivät onnistuneet saamaan himoitun mitaleja. Voimme vain toivoa, että seuraavassa kilpailussa onni on ampumahiihtäjien puolella.