Mitä Voittoja Ja Pettymyksiä Vuoden Olympialaiset Toivat Venäjän Maajoukkueelle

12. elokuuta päättyivät XXX olympialaiset, jotka osoittivat paljon mielenkiintoista, avasivat uusia mestareita ja ilahduttivat yleisöä upealla näyttelyllä tämän urheilutapahtuman avaamisen ja päättämisen kunniaksi. Jokaisesta joukkueesta tästä olympialaisista on tullut erityisiä omalla tavallaan. Hän toi myös voittonsa ja pettymyksensä Venäjän maajoukkueelle.

Mitä voittoja ja pettymyksiä vuoden 2012 olympialaiset toivat Venäjän maajoukkueelle

Venäläisten urheilijoiden osallistuminen olympialaisiin toi paljon yllätyksiä sekä itselleen että faneilleen. Suurin osa voitoista ja tappioista oli odottamattomia molemmille osapuolille. Ja finaalipöydän neljännestä sijasta huolimatta venäläiset menestyivät hyvin ja toivat mukanaan 24 kultamitalia, 26 hopea- ja 32 pronssimitalia.

Maamme ensimmäisistä kultamitalista, jotka judojoukkue toi valtiovarainministeriöön, tuli hämmästyttävä voitto. Ensimmäisen kullan voitti Arsen Galstyan Krasnodarista, joka voitti japanilaisen Hiroaki Hiraokun finaalissa vain 40 sekunnissa. Toisen kultamitalin voitti Mansur Isaev ja kolmannen - Tagir Khaibulaev.

Miesten lentopallojoukkueiden voitto, joka voitti kultaa taistelussa Brasilian joukkuetta vastaan, muistettiin myös kaikille. Mikä on erityisen miellyttävää, koska viimeisen kerran Neuvostoliiton maajoukkue voitti tämän kilpailun vuonna 1980.

Vähemmän odottamattomia, mutta yhtä miellyttäviä olivat urheilijamme kultamitalit synkronoidussa uinnissa, yksilökilpailussa (Evgenia Kanaeva) ja 20 km ajokilpailussa - Elena Lashmanova sijoittui tähän kilpailuun ennätystuloksella - 1: 25.02. Mutta vasaranheiton kultamitalisti Tatyana Lysenko oli yllättynyt ensimmäisestä heitosta saavutetusta ennätyksestä. Sen saavutus on 78, 18 metriä.

Venäläisten koripalloilijoiden voittama pronssimitali oli erityisen miellyttävä. Voitettuaan Argentiinan maajoukkueen ottelussa kolmannesta sijasta he nousivat palkintokorokkeelle ensimmäistä kertaa olympialaisten historiassa.

Urheilijamme eivät menestyneet ammunnassa ja miekkailussa, missä he melkein aina ottivat palkintoja aikaisemmin. Naisten lentopallojoukkue ei myöskään vastannut odotuksia, joiden rajana olivat puolivälierät ja peli Brasilian maajoukkueen kanssa.

Samanlainen tilanne tapahtui naisten käsipallojoukkueen kanssa, joka voitti kultaa Pekingin olympialaisissa. Hän pääsi myös vain puolivälieriin. Vapaapainijat eivät olleet tyytyväisiä peliin. Ja tietysti suurin pettymys oli Ilmakuningattaren Elena Isinbajevan pronssimitali.