"SKA" - "Veturi". Kvartalnov Ei Yllättele Sinua Millään

Sisällysluettelo:

SKA on venäläinen jääkiekkoseura Pietarista. Perustettu vuonna 1946. Lokomotiv on venäläinen jääkiekkoseura Jaroslavlista. Perustettu vuonna 1959. Maaliskuussa nämä kaksi klubia tapaavat jäällä Gagarin Cupin pudotuspeleissä.

SKA - Lokomotiv

SKA: n ja Lokomotiv-jääkiekkojoukkueiden väliset ottelut pidetään 13., 15., 17., 19. maaliskuuta.

SKA. Katsaus edellisiin peleihin

SKA pelasi pudotuspeleiden ensimmäisen vaiheen Spartakin kanssa epävarmasti. Voittajan selvittämiseksi pelattiin 6 peliä joukkueiden välillä. Tässä ovat SKA - Spartak-ottelun tulokset (0: 2; 2: 3; 5: 2; 3: 2; 2: 1; 2: 1). SKA: lla oli ongelmia kahden ottelun ajan, ja Alexander Kozhevnikov oletti, että Jaroslavsky Lokomotiv olisi kokousten suosikki, koska SKA: lla oli kaaos pelissä eikä yhtään joukkuetta pelattu.

Spartakin kanssa pidettyjen kokousten alussa tarkkailijat panostivat vetoon, että SKA tuhoaisi punavalkoiset 4 ottelussa eikä huomaisi, mutta kaikki meni pieleen ja piti kuusi ottelua löytääksesi johtajan. Siksi Spartakin kanssa pelaamisen pitäisi olla hyödyllistä SKA: lle, heidän on tehtävä johtopäätöksiä ja mobilisoitava, koska on parempi käydä läpi ensimmäinen vaihe ongelmista ja oppia oppitunti lähestyäkseen Lokomotiv-pelisarjaa vastuullisemmin.

Ensimmäinen peli pidettiin 26. helmikuuta tällä kertaa pisteillä 0: 2 "Spartak" nousi johtajaksi. Molemmat maalit saivat pelin ensimmäisen kolmanneksen, jonka tekivät R. Ganzl ja M. Karsums.

Toinen peli pidettiin 28. helmikuuta. Ensinnäkin SKA otti aloitteen 2 maalilla pelin toisella kolmanneksella. Kiekkojen kirjoittajat R. Rukavishnikov ja A. Barabanov. Mutta kaikki muuttui kolmannella kaudella, Spartak teki kolme maalia ja nousi kokouksen johtajaksi, ne tekivät D. Kalinin, I. Talaluev, M. Karsums. Kolmas lensi viidessä sekunnissa ennen loppua. Tästä pelistä tuli kiehtovin, penkiltä tuli mielenkiintoinen reaktio, näyttää siltä, että he eivät ymmärtäneet, mitä siellä tapahtui. Aikaisempi valmentaja O. Znarka olisi nostanut vauhtia, aloittanut pelaajien vaihtamisen ja yrittänyt tarttua aloitteeseen tai ainakin tehdä kokouksen lopputuloksesta tasapelin. Mutta Vorobyov voidaan ymmärtää, ennen kuin hän kouluttaa Metallurgia pienemmässä kierrossa, ja sitä oli hieman helpompi hallita. Ja SKA: ssa he painostivat erityisesti valmentajia, V. Bykov, A. Nazarov eivät voineet jäädä klubiin pitkään, ja joukkueen muodostaneesta O. Znarokista tuli väsynyt mies.

Kolmas peli oli käännekohta. Se tapahtui 2. maaliskuuta. "Spartak" tekee 2 maalia, kirjoittajat A. Fedorov ja A. Zlobin. SKA tuottaa 5 kiekkoa, kirjoittajat N. Gusev, V. Gavrikov, J. Koskiranta.

Neljäs peli pidettiin 4. maaliskuuta. Normaaliaikana kullekin joukkueelle tehtiin 2 maalia, joten ylitöitä oli ja SKA teki kiekon, tulos on 3: 2.

Viides peli (6.03) päättyi 2: 1 SKA: n hyväksi.

Kuudes ottelu (8.03) oli viimeinen kokous "punavalkoisten" kanssa 2: 1 SKA: n sijoituksessa.

Kuva
Kuva

"Veturi". Katsaus edellisiin peleihin

Ensimmäisessä vaiheessa Lokomotiv pelasi Sotšia vastaan. Sotši KHL: ssä viisi vuodenaikaa ja tapasi 18 kertaa rautatien kanssa, 12 peliä jäi Lokomotiville, ja siksi heitä pidettiin aluksi kokouksen suosikeina. 6 pelin tulos (4: 3; 3: 0; 2: 3; 1: 3; 3: 0; 5: 2).

Ensimmäinen peli pidettiin 25. helmikuuta, alussa ei ollut vaarallisia hetkiä, joukkueet katsoivat tarkasti toisiaan. Ensimmäinen kiekko tuli maaliin kahdeksannella minuutilla "Sotšin" hyökkääjältä K. Kapustinilta, toinen maali oli jälleen Yokipakalta, "Lokomotiv" pystyi muuntamaan ensimmäiset 20 minuuttia vain yhden maalin, kirjoittaja S. Kronwall. Kokous oli kireä ja pääajan aikaan tulos oli 3: 3. Kaikki päätettiin jatkoajasta, ratkaisevan maalin suunnitteli N. Kovalenko.

Toinen peli pidettiin 27. helmikuuta vain yhdellä maalilla. 3: 0 Lokomotivin hyväksi. Tekijät: S. Kronvall, R. Rafikov, D. Apalkov.

Kolmas peli pidettiin 1. maaliskuuta. Täällä oli jo käännekohta, koska Lokomotiv oli poissa ja hävisi 3: 2, pääajan ollessa 2: 2, ratkaisevan kiekon veti Sotshin hyökkääjä Andrei Altybarmakyan.

Neljäs peli (3. maaliskuuta) pelattiin jälleen Venäjän eteläosassa ja epäonnistui jälleen Lokomotiville. Se oli avainpeli, jos Lokomotiv voittaa, sarja menisi kokonaan Kvartalnoville. Mutta Sergei Zubov keskeytti aloitteen. Kokouksen tulos on 1: 3. Kokouksen ensimmäisistä minuuteista lähtien "Sochi" hyökkäsi hyvin ja muutti yhden maalin ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla tulos on 1: 2. Kolmannessa dvadtsatiminutke Lokomotivilla oli mahdollisuus tasoittaa tulosta, kun B. Kozun ampui, mutta löi vapautettua Sotšin maalivahtia.

Viides peli (5. maaliskuuta) on jo pidetty kotona ja klubin seinät ovat auttaneet. Lopputulos on 3: 0, kiekkojen kirjoittajat olivat: Kozun, Kayumov, Apalkov.

Kuudes peli (7. maaliskuuta) pelattiin Sotšissa, edellisellä kierroksella Lokomotiv voitti kuivan voiton. Nyt ennen voittoa on jäljellä vain yksi kokous, ja se pidetään, pisteet ovat suuret ja voittoisat - 5: 2. Soshissa maaleja tekivät Rosen ja Bakosh, Lokomotivissa: Misul, Kraskovsky (2 maalia), Apalkov, Nakladal.

Lokomotiv osoitti hyvää tulosta, mutta he menettävät nyt pudotuspelien ensimmäisen kierroksen parhaan pelaajan. Jalkavammainen kapteeni Staffan Cronvall putosi ennen kauden loppua. Kronwall onnistui tekemään 3 maalia HC Sochia vastaan ja antamaan 3 syöttöä. Kuudennen kokouksen aikana hänet lyötiin kiekolla epäonnistuneesti, ja nyt vaikka Lokomotiv ohittaa ennen finaalia, kapteenilla ei ole aikaa toipua, A. Yelesin pelaa paikallaan ottelussa SKA: ta vastaan.

Kuva
Kuva

Ensimmäisten kohtaamisten perusteella on selvää, että vastustajilla on suunnilleen samanlaiset voimat. SKA: lla on löysä kokoonpano, Lokomotivilla on eläkkeellä oleva kapteeni, molemmat joukkueet pelasivat kuusi ottelua edellisiä joukkueita vastaan. Viime kerralla Lokomotiv voitti SKA: n pudotuspeleissä vuonna 2014 ja on valmis voittamaan uudelleen, ja nyt sillä on kaikki mahdollisuudet.

Kaksi ensimmäistä peliä pelataan, tässä ovat tulokset:

Ensimmäinen peli. Konferenssin semifinaalien ensimmäinen ottelu pidettiin Pietarissa 13. maaliskuuta klo 19.30. SKA astui jäälle ennallaan, sillä Lokomotiville A. Yelesin ja E. Korotkov siirtyivät S. Kronvallin ja V. Kartajevin tilalle. Ensimmäisessä dvadtsatiminutkessa ei ollut vaarallisia hetkiä, vain omistajat omistivat kiekon hieman enemmän. Toisella jaksolla SKA alkoi jo hyökätä, mutta tulosta ei koskaan avattu. Pelin kolmas osa sujui samassa hengessä eikä kenelläkään ollut selkeää etua, he hyökkäsivät lähinnä kaukaa. Kolmannella jaksolla jossakin vaiheessa Lokomotiv pysyy vähemmistössä, ja 47. minuutilla David Rundblad teki kiekon.

Toinen peli pidettiin 15. maaliskuuta samaan aikaan samassa paikassa. "Jaroslavlille" negatiivinen hetki ei koostunut niinkään tappiosta, vaan siitä, että he eivät pystyneet heittämään "rautatieliikenteen työntekijöitä" maaliin. Ja luultavasti tästä syystä Lokomotiv myönsi toisessa kokouksessa 6 maalia, mutta tekee silti yhden vaalitun maalin. Ensinnäkin SKA teki maalin, Maltsev teki sen, hieman myöhemmin Kayumov tekee maalin ja tasoittaa. Tällöin yhä enemmän Lokomotivin maaleja ei seurannut, SKA toimi edelleen, seuraavien tavoitteiden kirjoittajat olivat: Gusev, Byvaltsev, Koskiranta, Datsyuk, Tihonov. Kokouksen tulos on 6: 1.

He ovat saattaneet hävitä pelissä, mutta eivät taistelussa. Lopussa Alexander Yelesin ja Nail Yakupov törmäsivät sivulle, Yelesin iski pari kertaa nyrkillä, minkä jälkeen tuomarit vapauttivat heidät. Edessämme on vielä kaksi kokousta 17. ja 19. maaliskuuta, ja nämä kaksi kokousta pidetään jo kotona Jaroslavlin kanssa, joten ehkä alkuperäiset muurit auttavat Jaroslavlia näissä kahdessa pelissä?