Kuinka Stanley Cupin Finaali Päättyi

Stanley Cupin finaali on sarja Kansalliselle jääkiekkoliigakaudella tasapeliä, jonka jälkeen selvitetään himoitun pokaalin voittaja. Kaksi mestaritiimiä taisteli toisiaan vastaan: New Jersey Devils ja Los Angeles Kings.

Kuinka Stanley Cupin finaali päättyi

Stanley Cupin pudotuspeleiden ensimmäisessä ottelussa Newarkissa Los Angeles Kings voitti kilpailijansa 1–2. Kokouksen alussa, ensimmäisellä jaksolla, Colin Fraser lähetti kiekon osuvasti New Jerseyn joukkueen portteihin. Toisella jaksolla Anton Volchenkov tasoitti tulosta. Kolmas jakso kului ennallaan, mutta jatkoajalla Los Angeles otti johtoaseman.

Toinen peli päättyi myös Los Angeles Kingsin hyväksi. Samalla pisteet 1: 2 New Jerseyn pelaajat antoivat maalin. Ensimmäinen kiekko meni Devilsin maaliin vastustajan puolustajalta Drew Doughty. Kolmannen jakson alussa New Jersey palautui takaisin. Jeff Carter antoi lopputuloksen jatkoajasta Los Angelesin hyväksi.

Stanley Cup -finaalin kolmas peli pidettiin Los Angelesissa. Samanniminen joukkue kukisti kilpailijansa pisteillä 4: 0 ja lisäsi siten johtoaan sarjan pisteissä: 3: 0 Los Angeles Kingsin hyväksi.

Vasta neljännessä ottelussa New Jersey onnistui aloittamaan toipumisen. 6. kesäkuuta joukkue nappasi yhden pisteen sarjassa voittamalla 1: 3 Los Angelesin. Mielenkiintoista on, että kaikki maalit tehtiin kolmannella kaudella. Patrick Eliash, Ilya Kovalchuk ja Henrik erottivat itsensä. Drew Doughty yritti tasoittaa tulosta lyömällä vastustajan maalia ainoalla kiekolla.

Seuraava peli, "New Jersey", vahvisti aikomuksensa taistella Stanley Cupista. Los Angeles voitettiin jälleen, tällä kertaa 2-1. Peli pelattiin Newarkissa ja se oli Los Angeles Kingsin ensimmäinen vieras tappio.

Stanley Cupin finaalin pudotuspeleiden ratkaiseva, viimeinen ottelu pidettiin 11. kesäkuuta 2012 Los Angelesissa. Aikaisempien tappioiden raivoissaan Los Angeles Kings kohtasi kaksi maalia Jeff Carterilta ja kaksi Trevor Lewiselta. Adam Henrik (New Jersey Devils) ei aikonut antaa periksi ja merkitsi maalin maalilla. Mutta tämä vain raivostutti edelleen Los Angelesia: Dustin Brown ja Mathieu Green asettivat lopputuloksen 6: 1. Stanley Cupin finaali päättyi Los Angelesin voittoon 4-2-sarjassa.