Mikä Joukkue Voitti Vuoden Stanley Cupin

Stanley Cupin voittaminen on jääkiekkojoukkueen arvostetuin saavutus NHL-turnauksessa. Koko vuoden ajan joukkueet kilpailevat parhaasta sijoituksesta sijoituksessa, parhaat seurat pääsevät pudotuspeleihin, joissa selvitetään maailman arvostetuimman jääkiekkoliigan voittaja.

Mikä joukkue voitti vuoden 2014 Stanley Cupin

Vuonna 2014 Los Angeles Kings -tiimi voitti arvostetun palkinnon. On huomattava, että tämä pokaali oli Los Angelesin hallitsijoiden käytettävissä vain toisen kerran klubin historiassa. On kuitenkin huomattava, että ensimmäistä kertaa "kuninkaat" voittivat Stanley Cupin vain muutama vuosi sitten - vuonna 2012.

Stanley Cupin saamiseksi jääkiekkoilijat tarvitsivat suhteellisen vähän aikaa turnauksen loppuosassa. Muistakaa, että pudotuspeleiden jokaisessa vaiheessa joukkueen on voitettava vastustaja neljä kertaa, toisin sanoen pisin sarja on seitsemän taistelua, mutta Los Angeles Kings voitti New York Rangersin turnauksen finaalissa vain viidessä ottelussa, menettää vain yhden kilpailijan. Stanley Cupin finaalisarjan lopputulos on 4 - 1 “kuninkaiden” hyväksi.

Viimeisessä viidennessä ottelussa "kuninkaat" ottivat "vartijat" jäälleen. Koti-areenan etu ei kuitenkaan muuttunut merkittävästi. Peli oli erittäin itsepäinen, ja pudotus tuli toiseen jatkoaikaan.

Lopputuloksen määritteli Alec Martinez, joka onnistui järkyttämään Rangersin maalivahtia vasta toisella jatkoajalla. Pisteytyksen avasivat "kuninkaat", toisella jaksolla "Rangers" otti johtoaseman parilla maalilla, ja kolmannella jaksolla Los Angelesin pelaajat onnistuivat siirtämään taistelun jatkoajaksi. Maalit tekivät Justin Williams, Marian Gaborik ja Alec Martinez Kingsissä. Chris Crider ja Brian Boyle tekivät maalin Rangersia vastaan.

Voittajajoukkueeseen kuuluu venäläinen jääkiekkoilija. Puolustaja Vyacheslav Voinov voitti Stanley Cupin toisen kerran urallaan.