Kuinka Zenit Pelasi Ensimmäisen Ottelun Mestarien Liigan Kaudella 2014-2015

Pietari Zenit pelasi 16. syyskuuta ensimmäisen ottelunsa Mestarien liigan kauden 2014-2015 ryhmävaiheessa. Klubimme kilpailijat olivat Benfican pelaajat. Ottelu pidettiin Portugalissa.

Kuinka Zenit pelasi ensimmäisen ottelun Mestarien liigan kaudella 2014-2015

Venäjän joukkue aloitti tapaamisen mahtavan portugalilaisen vastustajan kanssa erittäin luottavaisesti. Jo ensimmäisillä minuuteilla Hulk palveli vaarallisesti rangaistusalueella. Hänen syöttönsä melkein päättyi maaliin Benficaa vastaan. Tämä oli ensimmäinen varoitus Portugalin puolustusta vastaan. Muutaman minuutin kuluttua Zenit teki maalin. Hulk sai 5. minuutilla älykkään syötön Shatovilta ja lähetti pallon Arthurin maaliin. Venäjän joukkue siirtyi 1 - 0 -johtoon. Saavutetun maalin jälkeen Benfican pelaajat yrittivät tehostaa toimintaansa hyökkäyksessä, mutta Pietarin jalkapalloilijat eivät antaneet vastustajiensa tehdä mitään.

Ensimmäisen puoliskon puolivälissä tapahtui vielä kaksi tärkeää tapahtumaa. Viimeisen keinon rikkomuksesta Dania vastaan portugalilainen maalivahti erotettiin ja kulmapotkun jälkeen Witsel varmisti 22. minuutilla Zenitin edun. Tilanne on nyt 2 - 0. Tällöin joukkueet menivät tauolle.

Toisella puoliskolla venäläisen seuran pelaajilla oli vielä useita mahdollisuuksia. Toteutus epäonnistui. Hulk osui pylvääseen osuessaan terävästä kulmasta, Rondon ampui portin ohi ja meni tapaamiseen maalivahdin kanssa. Benfican pelaajilla ei ollut kirkkaita sataprosenttisia pisteytysmahdollisuuksia. Voimme huomata vaarallisen iskun Luizaon päähän vasta standardin jälkeen. Kylpylät Lodygin.

Ottelu päättyi Zenitin itsevarmaan voittoon, ja tilanne oli 2 - 0. Venäjän joukkueen pelaajat osoittivat hyvää pelin järjestämistä ja pystyivät vahvistamaan luokkansa.