Venäjän Ampumahiihtojoukkue Saavutti Neljännen Sijan Pokljukan Sekakeskuksessa

Sisällysluettelo:

2. joulukuuta 2018 venäläiset urheilijat olivat lähellä voittoa ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailun sekavälissä Pokljukassa. Suhteellisen hyvästä suorituksesta huolimatta he eivät onnistuneet pääsemään kolmen parhaan joukkoon. Mikä aiheutti tiimimme niin vakuuttavan tuloksen? Ehkä jouduttiin vaihtamaan urheilijat kilpailun vaiheissa?

ampumahiihtäjät altis ammunta

Irina Starykh, Ekaterina Yurlova - Perkht, Dmitry Malyshko, Alexander Loginov juoksivat Venäjän maajoukkueeseen. Perinteisesti kaikissa maajoukkueissa oli vahvoja urheilijoita. Ennen lähtöä voitiin ennustaa kuka olisi suosikki. He olivat italialaisia Vitozzi, Wierer, Hofer, Windisch, Ranskan Besconin, Brezan, Martin Fourcaden, Destieux'n edustajia.

ampumahiihtäjät kiipeävät ylämäkeen

Ensimmäinen taso

Lähtön jälkeen Lisa Vitotsi ja Bescone ottivat johtoaseman. Starikh aloitti kilpailun heikosti, mutta kuntoutui toisella kierroksella. Hän vähensi välin ensimmäisestä numerosta 13 sekunnista 7 sekuntiin.

Suomi oli kärjessä kilpailun ensimmäisellä segmentillä. Hänen jälkeenan sekareleen tulostaulukossa sijaitsevat Ranska ja Italia. Irina Starykh tuskin pääsi maaliin ja välitti viestikapulan Yurlova-Perkhtille. Ekaterina osallistui kilpailuun viidenneksi, 16,5 sekuntia johtajan takana.

Toinen vaihe

Suomi nousi eteenpäin. Tätä helpotti suomalaisen naisen Kaisa Makaryaisen osaava työ. Hän johti näyttämöä koko ajan. Lähinnä häntä oli italialainen tappio 29 sekuntia. Ranskalainen nainen hävisi suomalaisen ampumahiihtäjän 39: lle. Ekaterina Yurlova esiintyi rehellisesti huonosti. Hän menetti 1,10 sekuntia johtajalle. Katya ylitti maalilinjan kuudennella sijalla.

välittää viestikapulan tiiminsä jäsenelle

Kolmas vaihe

Venäjän ampumahiihtojoukkueesta Dmitry Malyshko lähti radalle. Hän onnistui vähentämään kuilun Suomen johtajien kanssa 6 sekuntiin. Martin Fourcade ampui käännöksessä erinomaisesti ja otti johtoaseman kilpailussa. Hän ohitti Finn Seppälän, joka rikkoi koko pelin joukkueelle laukauksen epäonnistumisella.

Neljäs vaihe

Ranska otti aikanaan ensimmäisen sijan sekavälipöydässä. Sitä seurasivat Sveitsi, Italia, Suomi. Loginov otti viestikapin Malyshkon viidenneksi. Martin Fourcade, Destieux, Finello, Hindesalo taistelivat mitaleista. Ranskalainen voitti tämän kilpailun. Hän ohitti sveitsiläisen Finellon 35 sekunnilla suorituskyvyn alussa.

Sveitsin maajoukkue otti toisen sijan sekavälipöydässä. Italialaiset ovat kolmannella rivillä. Venäjän federaation edustajat pystyivät nousemaan vasta neljänneksi, 1,17 sekuntia johtajien jälkeen.