Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut 2014: Neljännen Pelipäivän Tulokset

15. kesäkuuta Brasilian MM-kisoissa järjestettiin kolme säännöllistä ryhmäkilpailun ottelua. Ryhmien E ja F. joukkueet aloittivat taistelun. Kolmessa ottelussa tehtiin yhdeksän maalia, mikä vahvistaa ajatuksen maailmancupin valoisasta alusta.

Argentiina_
Argentiina_

Ensimmäisinä jalkapallokentälle neljännellä pelipäivällä saapuivat Sveitsin ja Ecuadorin maajoukkueet. Ottelu pidettiin Brasilian pääkaupungissa stadionilla, joka on nimetty suuren eteläamerikkalaisen hyökkääjän Garrinchin mukaan. Peli osoittautui mielenkiintoiseksi, ja lopputulos tuli viimeisinä sekunteina. Eurooppalaiset nappasivat 2-1-voiton ottelun viimeisessä hyökkäyksessä. On huomattava, että tämä on toinen vahvan tahdonvoitto, kun eteläamerikkalaiset avasivat tuloksen ottelussa.

Ranskalaiset ottivat Hondurasin vastaan otteluohjelman toisessa ottelussa. Kokous päättyi kuten monet odottivat. Ranska voittaa 3 - 0 ottelun täyden edun. Ottelussa oli punainen kortti Honduran-pelaajalle, ja Benzemasta tuli melkein ensimmäisen hattutempun kirjoittaja. Ekstrat saivat yhden hänen majoistaan Hondurasin maalivahdille. Benzemalle jäi kaksi maalia.

Kuuluisa Maracanã-stadion isännöi päivän viimeistä ottelua. Argentiinan maajoukkue aloitti taistelun. Kaksinkertaisten maailmancupien vastustajat olivat debyyttejä Bosniasta ja Hertsegovinasta. Argentiinalaiset voittivat tuskin kilpailijan vähimmäispistemäärällä 2-1. Ottelun loppu osoittautui hermostuneeksi, bosnialaisilla oli mahdollisuus toipua, mutta heillä ei ollut tarpeeksi vasta toiseen maaliin. Argentiina johti 2-0, mutta hävisi suurimman osan toisesta puoliajasta ja suostui 85 minuutilla.