Kuinka Venäjä Pelasi EURO 2012: Ssa

Vuoden 2012 jalkapallon EM-kisojen loppuosa alkoi Varsovassa 8. kesäkuuta ja päättyy 1. heinäkuuta Kiovassa. Venäjän maajoukkue kuitenkin putosi turnauksesta 16. kesäkuuta. Hänen osallistumisensa tähän mestaruuskilpailuun alkoi heti ensimmäisestä päivästä, kun ensimmäiset venäläiset yhdessä puolalaisten kanssa antoivat lähdön, kun he olivat onnistuneet pitämään vain kolme kilpailun ryhmäkokouksen kokousta.

Kuinka Venäjä pelasi EURO 2012: ssa

Tiimimme aloitti esiintymisensä Euro 2012: ssa Wroclawissa, jossa melkein 41 tuhatta katsojaa oli henkilökohtaisesti läsnä pelissään tšekkiläisen joukkueen kanssa. He eivät olleet pettyneitä - Meisky-stadionilla tuotiin sinä päivänä viisi maalia, joista neljä joukkueemme. Maaleja teki Alan Dzagoev (kahdesti), Roman Shirokov ja Roman Pavlyuchenko. Venäläiset saivat melko mukavan kahden maalin edun alkupuoliskon puoliväliin mennessä, mutta pian toisen toisen alkamisen jälkeen tšekit (Vaclav Pilar) pienensivät pisteet. Joukkueemme valmentaja Dick Advocaat korvasi pelin 73. minuutilla hyökkääjän Alexander Kerzhakovin kollegansa Pavlyuchenkon kanssa. Kuusi minuuttia sen jälkeen ensin Dzagoev ja sitten Pavljutšenko virallistivat lopulta Venäjän maajoukkueen edun Tšekin joukkueeseen pisteillä 4: 1.

Jalkapalloilijamme pelasivat toisen pelin neljä päivää myöhemmin Varsovan kansallisstadionilla, jossa heidän vastustajansa oli kotijoukkue. Ja tässä pelissä Alan Dzagoev teki erinomaisen maalin Venäjän maajoukkueen kapteenin Andrei Arshavinin vapaapotkun jälkeen. Tämä tapahtui kahdeksan minuuttia ennen kokouksen ensimmäisen puoliskon loppua, ja 12 minuuttia toisen alkamisen jälkeen Jakub Blaschikowski lähetti pallon yhtä kauniisti Vyacheslav Malafeevin maaliin. 70. minuutilla asianajaja korvasi jälleen Kerzhakovin Pavlyuchenkolla, mutta toisin kuin edellinen peli, tämä ei tuottanut tulosta, samoin kuin Dzagoevin korvaaminen Marat Izmailovilla 10 minuuttia myöhemmin. Kokous päättyi tasapeliin 1: 1.

Venäläisten kolmas peli pidettiin samalla stadionilla, joka oli jälleen täynnä lähes 56 tuhatta katsojaa. Joukkueemme viimeinen kilpailija tässä mestaruudessa oli Kreikan maajoukkue. Ainoan maalin tässä kokouksessa teki kreikkalainen Giorgos Karagounis, kun kokouksen ensimmäiseen puoliskoon lisätty aika oli jo kulunut. Tällä kertaa asianajaja suoritti Kerzhakovin tavallisen korvaamisen Pavlyuchenkon kanssa paljon aikaisemmin, kokouksen tauon aikana. Tämä vaihto tai toisen hyökkääjän, Pavel Pogrebnyakin, esiintyminen keskikenttäpelaajan Denis Glushakovin sijasta, eikä ulkonäkö kentällä puolustajan Anyukovin sijaan, toinen hyökkääjä - Izmailov - ei kuitenkaan muuttanut ottelun lopputulosta. Venäläiset hävisivät 0: 1 ja putosivat turnauksesta ja sijoittuivat A-ryhmän kolmanneksi.