Kuka On Tunnustettu Lontoon Olympialaisten Kauneimmista Urheilijoista

Viime aikoina urheilijat Lontoossa kilpailivat arvostetuimman kilpailun - olympialaisten - palkinnoista. Sekä stadionien katsomoiden katsojat että sadat miljoonat TV-katsojat ympäri maailmaa katselivat näitä kilpailuja jännittyneinä huolissaan suosikeistaan, toivottaen heille menestystä. Olympialaisten aikana jotkut julkiset organisaatiot ja virastot päättivät selvittää kyselyn avulla, mitkä urheilijat voittivat toisen kilpailun - kauneimpien osallistujien tittelistä.

Kuka tunnustetaan Lontoon olympialaisten kauneimmista urheilijoista

Integrointirahasto yhdessä News Effector -toimiston kanssa suoritti IVY-maiden asukkaiden tutkimuksen aiheesta”Vuoden 2012 olympialaisten kaunein urheilija”. Tähän kyselyyn osallistui yli 17 000 ihmistä.

Tämän seurauksena venäläinen nainen Karolina Sevastyanova, joka voitti kultamitalin rytmisen voimistelun all-around-ryhmässä, tunnustettiin kauneimmaksi urheilijaksi. Juoksija Ksenia Vdovina hävisi hieman hänelle. Tunnettu tennispelaaja Maria Sharapova oli kolmannella sijalla. Kuka tietää, jos Maria olisi onnistunut voittamaan yhtä kuuluisan amerikkalaisen Williamsin viimeisessä kaksintaistelussa, niin kenties yleisö olisi asettanut hänet korkeammalle paikalle.

Legendaarisesta napahyppääjästä Elena Isimbayevasta, joka voitti pronssin Lontoossa, tuli neljäs. Kazakstanin kansalainen Anna Alyabyeva, joka kilpaili rytmisessä voimistelussa, pyöristää kunnian viiden parhaan. Yksi askel hänen alapuolella oli urheilutoveri - Ulyana Trofimova, joka pelasi Uzbekistanin maajoukkueessa. Tämän urheilijan rohkeus ja joustavuus ansaitsee ihailun ja ystävälliset sanat, koska hän esiintyi parantuneena jalkansa juuri ennen olympialaisia harjoituksissa saadun murtuman jälkeen!

Seitsemänneksi sijaitsi valkovenäläinen uimari Aleksandra Gerasimenya. Lontoossa esiintyessään hän voitti kaksi hopeamitalia. Kahdeksanneksi sijoittui ukrainalainen triatlonisti Yulia Evstratova. Yhdeksänneksi yleisö sijoitti voimistelijamme Aliya Mustafinan, joka esiintyi loistavasti Lontoossa, hän voitti siellä kulta-, hopea- ja kaksi pronssimitalia.

Ja ukrainalainen Victoria Rybalko keräsi tämän IVY: n kunniakas kymmenen kaunottaren. Totta, hän ei voinut voittaa yhtä mitalia Lontoossa, mutta yleisön silmissä hänestä ei tullut vähemmän viehättävä tästä.