Kuka Tuli MFM-2015-jääkiekon Voittajaksi

Yöllä 6. tammikuuta Moskovan aikaa pidettiin Torontossa alle 20-vuotiaiden jääkiekkoilijoiden vuoden pääpeli. MM-kisojen viimeinen kokous toi yhteen Venäjän ja Kanadan nuorisojoukkueet.

Kuka tuli MFM-2015-jääkiekon voittajaksi

Viimeisen ottelun ensimmäinen jakso alkoi Venäjän joukkueelle masentavasti. Alle kolme minuuttia peliä kanadalaiset järkyttivät kahdesti maalivahtimme. Decler (23. sekunti) ja Paul erottivat itsensä (aikalaskuri oli 2:32 tulostaulussa). Maalien saatuaan kanadalaiset eivät heikentäneet hyökkäystään venäläisten jääkiekkoilijoiden portille, mutta merentakaiset pelaajat eivät onnistuneet erottamaan itseään ensimmäisellä kaudella. Venäjän maajoukkue, päinvastoin, pystyi pelaamaan yhden maalin 10. minuutilla. Puolustaja Yudin erottui itsestään.

Toisella jaksolla venäläiset alkoivat hyvin aktiivisesti, mutta 26. minuutilla Mac David käytti hyväkseen pelaajien virheitä vuorossa ja hyppäämällä yksi päältä, lähetti kolmannen kiekon Venäjän maajoukkueen maaliin.. Sitten kanadalaiset pystyivät tekemään maalin vielä kaksi kertaa, jolloin pisteet olivat murskaavat - 5: 1. Domi (28. minuutti) ja Reinhart (33. minuutti) erottivat itsensä. Tällaisen Kanadan maajoukkueen läpimurron jälkeen venäläiset osoittivat todellista taisteluluokkaa, josta Valery Braginin seurakuntien tulisi olla erittäin kiitollisia. Jakson lopussa jääkiekkoilijamme palasivat peliin ja tekivät kolme maalia. Maalit tekivät Barbashev, Tolchinsky ja Goldobin. Venäjän maajoukkueen toisen ja kolmannen maalin erotti vain 32 sekuntia (tämä tapahtui ottelun 35. minuutilla). Jo kokouksen 38. minuutilla venäläiset jääkiekkoilijat kavensivat eron minimiin. Ottelun toinen segmentti päättyi tulokseen 5: 4 Kanadan maajoukkueen hyväksi.

Kolmannella jaksolla venäläiset ryntäsivät toipumaan, mutta voima ei enää riittänyt. Kokous päättyi MM-kisojen isäntien etuun, mikä mahdollisti Kanadan nuorisojoukkueen tulla vuoden 2015 MFM-voittajaksi.

Venäjän maajoukkueen lopullista suoritusta voidaan kuvata onnistuneeksi. Finaalin tappiosta huolimatta Venäjän maajoukkue osoitti taitoa ja luonnetta. Valery Braginin maajoukkueen suorituskyvyn sopivinta määritelmää voidaan kutsua aikamme erinomaisen jääkiekkoilijan Pavel Datsyukin sanoiksi, joka kommentoi vuoden 2015 MFM: n loppua: Olemme ylpeitä nuorten jääkiekkojoukkueestamme! !!”.