Mikä Vuoden FIFA World Cupin 1/8 Finaalin Ottelu Pidetään Samarassa

Kuuma aika on tulossa maailmancupissa. Otteluiden vuoro oli poistaa. Mikä tämän turnauksen 1/8-finaalien ottelu järjestetään Samarassa ja milloin se pidetään tässä kaupungissa?

Mikä vuoden 2018 FIFA World Cupin 1/8 finaalin ottelu pidetään Samarassa

Samara oli 11 kaupungin luettelossa, joka isännöi vuoden 2018 FIFA World Cupia. Tämä urheilu on aina ollut hyvin kehittynyt tällä alueella, ja Krylia Sovetov -joukkue osallistuu säännöllisesti Neuvostoliiton ja Venäjän mestaruuskilpailuihin eri divisioonissa. Samaran fanit ovat perehtyneet hyvin jalkapalloon ja osallistuvat mielellään pääturnauksen otteluihin.

Maanantaina 2. heinäkuuta klo 17.00 Moskovan aikaa Samara isännöi FIFA: n maailmancupin 1/8-finaalit. Brasilian ja Meksikon maajoukkueet tapaavat siellä.

Meksikon maajoukkueella oli erittäin onnistunut ryhmävaihe ja se loi turnauksen päävaikutelman. Ensimmäisellä kierroksella hän voitti hallitsevat maailmanmestarit Saksan maajoukkueen pisteillä 1: 0. Juuri tämä tappio vaikutti lopulta saksalaisten yleiseen mielialaan, joka kolmen kierroksen jälkeen poistettiin turnauksesta. Sitten Meksiko voitti Etelä-Korean 2-1. Mutta pohjoisamerikkalaisten kolmas ottelu ei ollut kovin onnistunut. Ruotsi voitti Meksikon kaikin puolin 3: 0. Tämän seurauksena meksikolaiset jalkapalloilijat ottivat toisen sijan ryhmässä ja pääsivät Brasilian maajoukkueen puolivälieriin. Osana Meksikoa erottuu Andres Guardado, Javier Hernandez, Guillermo Ochoa ja Irving Lozano. 22-vuotiaasta Lozanosta on jo tullut todellinen joukkueenjohtaja.

Brasilian maajoukkue aloitti turnauksen hyvin hämärästi. Aluksi oli tasapeli Sveitsin kanssa. Mutta vähitellen joukkue on saamassa vauhtia. Sitten voitot voitettiin Costa Ricasta 2: 0 ja Serbiasta 2: 0. Brasilian maajoukkue saavutti ryhmän ensimmäisen sijan. Siihen kuuluu valtava määrä tähtiä: Neymar, Felipe Coutinho, Tiago Silva, Casemiro, Paulinho ja niin edelleen. Jokaisella ottelulla joukkue näyttää paremmalta ja löytää lopulta oman pelinsä. Brasilian maajoukkue on maailmanmestaruuskisojen suosikki, etenkin Saksan maajoukkueen lähdön jälkeen.

Pelissä Brasilia - Meksiko Etelä-Amerikan joukkue todennäköisesti voittaa, mutta jalkapallossa on tilaa tuntemuksille.