Vuoden FIFA World Cupin Upeimmat Ottelut

Sisällysluettelo:

Upeita jalkapallo-otteluita voidaan kutsua sekä itsepäisiksi yhteenotoiksi, joissa on runsaasti maaleja, että peleihin, joissa voitettiin merkittäviä voittoja. Brasiliassa päättyneen jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen 64 ottelusta voidaan erottaa useita erityiskokouksia.

Vuoden 2014 FIFA World Cupin upeimmat ottelut

Brasilia - Saksa (1-7)

Tuhoisimpana voitona vuoden 2014 MM-kisoissa voidaan pitää Saksan maajoukkueen menestystä semifinaaliottelussa vastaan MM-kisojen isäntäjoukkoa Brasiliaa. Saksalaiset tekivät musertavan tappion eteläamerikkalaisille pisteillä 7 - 1. On huomionarvoista, että kokouksen alkupuolisko päättyi 5 - 0. Lisäksi on huomattava, että Saksan joukkue pystyi tehdä maalin viisi kertaa 18 minuutissa (alkupuoliskon 11. – 29. minuutti). Tämä tappio oli Brasilian maajoukkueelle historiansa suurin.

Espanja - Alankomaat (1-5)

Yksi turnauksen ensimmäisistä otteluista parhaiden kilpailijoiden välillä päättyi myös musertavaan pisteeseen. Alankomaat aiheutti upean tappion espanjalaisille 5 - 1. Ensimmäinen puoliaika päättyi maaliin, kun taas toisella puoliskolla hollantilaiset mursivat vastustajan puolustuksen ja löivät neljä vastaamatonta maalia.

Australia - Alankomaat (2-3)

Toinen ottelu Alankomaiden ja Australian välisessä ryhmävaiheessa päättyi suuriin pisteisiin. Katsojat näkivät viisi maalia. Kokouksen aikana molemmilla joukkueilla oli etu tuloksessa. Aluksi hollantilaiset ottivat johtoaseman, mutta toisella puoliskolla van Gaalin miesten piti toipua. Jälkimmäisen ansioksi he eivät vain tehneet tämän, mutta pystyivät myös voittamaan tahdonvoiman 3 - 2.

Nigeria - Argentiina (2-3)

Nigerian ja Argentiinan välisessä ottelussa esitettiin myös viisi maalia. Ottelun tapahtumat alkoivat kehittyä hyvin nopeasti. Aluksi nigerialaiset suostuivat 3. minuuttiin, mutta jo 4. päivänä he voittivat takaisin. Ensimmäisen puoliskon tiivistettynä aikana Messi toi eteläamerikkalaiset eteenpäin vapaapotkulla. Kokouksen toisen puoliskon alkua leimasi Nigerian maali, mutta melkein heti (50. minuutilla) Argentiina otti jälleen johtoaseman. Lopputulos on argentiinalaisten 3 - 2 voitto.

Ghana - Saksa (2-2)

Yksi kirkkaimmista tasapeleihin päättyneistä tapaamisista oli ghanalaisten ja saksalaisten välinen peli. Saksalaiset jalkapalloilijat onnistuivat nousemaan eteenpäin vasta toisella puoliskolla, mutta suostuivat sitten kahdesti. Mestaruuden seuraava tunne oli panimo. Saksalaiset pelaajat eivät kuitenkaan suostuneet tähän. He pystyivät tasoittamaan pisteet, mikä määritteli Ghanan ja Saksan välisen ottelun lopputuloksen (2 - 2).