Mikä Klubi Voitti UEFA: N Mestarien Liigan Vuonna

UEFA: n Mestarien liiga on Vanhan maailman klubien johtava jalkapalloturnaus. Joka vuosi koko urheilumaailma seuraa, mikä joukkue voi voittaa Euroopan parhaiden kunniamerkin ja kirjoittaa itsensä maailman urheiluhistoriaan.

Mikä klubi voitti UEFA: n Mestarien liigan vuonna 2014

24. toukokuuta 2014 järjestettiin tärkeä urheilutapahtuma Sveta-stadionilla Lissabonissa (Portugali). Yli kuusikymmentätuhatta katsojaa edustava espanjalainen klubi "Real" (Madrid) voitti dramaattisessa ottelussa himoitun palkinnon - UEFA Champions Cup. Tämä on kymmenes Mestarien liigan voitto suuren kuninkaallisen seuran historiassa. Tämän indikaattorin mukaan Madrid on Euroopan arvostetuin klubi.

Real Madridin kilpailija oli toinen Madridin joukkue - Atletico. Ottelun lopputuloksesta, joka merkitsi “kermaisen” voiton, tuli viime vuosien suurin Mestarien liigan finaalien historiassa. Ottelu päättyi tappioon 4: 1. Mutta tämä tulos ei heijasta kuninkaallisen klubin kokonaisetua.”Real” oli jopa 94 minuuttia heikompi kuin vastustaja 0: 1, ja vain kiinteän ajan kulman jälkeen Sergio Ramos lähetti pallon “Atlético” -maaliin. Joten Real Madrid tasoitti tulosta kokouksen viimeisinä minuutteina, ja tämä antoi suuren seuran päästä eroon tappiosta finaalissa ja voittaa Mestarien liigan vuonna 2014. Jatkoajalla toisen kerran lisätty”Real” lisäsi kolme palloa vastustajan maaliin. Gareth Bale, Marcello ja Cristiano Ronaldo erottivat itsensä.

Madridin "Real" osoitti jälleen koko maailmalle, että se on yksi Euroopan parhaista joukkueista viime urheilukaudella. Siksi ei ole sattumaa, että tästä klubista tuli UEFA: n Mestarien liigan voittaja vuonna 2014.